- 24 Mart 2021
- 645
- 831
Evettt orda bi cizgi war ya goruyorum gozlerim yaniltmiyorsa beni ne zaman cikti bu
Ben goruyordum fotografta cikmamisti ama simdi belirginlesmis ilk 5 dk da ciktiEvettt orda bi cizgi war ya goruyorum gozlerim yaniltmiyorsa beni ne zaman cikti bu
Çöpe atdıydım büyük ihtimal yokB Bir ogul annesi son durum ne gördügün cizgi belirginlesti mi
Evettt
Bence bir bak benimkide fotoda ilk gorunmuyordu kurudukca belirginlestiÇöpe atdıydım büyük ihtimal yok
Evettt
Baya vözüküyooBen daha net goruyorum
Sende atmıştın dmihHahha benm daha erken zatenn belirtilern neler var yumurtlamadan kaç gün gexfiBence bir bak benimkide fotoda ilk gorunmuyordu kurudukca belirginlesti
Adete 6 gün var yumurtlamanin 9. günü kasiklarimda batma var sadece baska bir belirtim yok gibiSende atmıştın dmihHahha benm daha erken zatenn belirtilern neler var yumurtlamadan kaç gün gexfi
Kizzz kac gun vardi adete senn wala vae gibi duruyor kan versen mikiBen daha net goruyorum
Dün yaptınmıydı test bense senden 1 gün geriden geliyomAdete 6 gün var yumurtlamanin 9. günü kasiklarimda batma var sadece baska bir belirtim yok gibi
Sen ben gibisin ayni zamanlarda yumurtlama gormusuz ve adete de ayni war petunya benimde kasiklarim patliyor bugunAdete 6 gün var yumurtlamanin 9. günü kasiklarimda batma var sadece baska bir belirtim yok gibi
nm adetime 6gün var yunurtlamadan 8 gün gecmş senin adete 5 varAdete 6 gün var yumurtlamanin 9. günü kasiklarimda batma var sadece baska bir belirtim yok gibi
Bende ondan suphelendim agrimiyor ama surekli bicak saplaniyor. Bide surekli ayni noktaya bilemiyorum. Allahim insallah hamileyimdir. Bu ay ilk defa klomen kullandim tedaviye basladimSen ben gibisin ayni zamanlarda yumurtlama gormusuz ve adete de ayni war petunya benimde kasiklarim patliyor bugun
Hepimiz peş peşe İnşallah öğrenek pozitifi ben nedense yok gbi hss etmeye başladmSen ben gibisin ayni zamanlarda yumurtlama gormusuz ve adete de ayni war petunya benimde kasiklarim patliyor bugun
İnsallahAy yarn umarm bende görürüm böyle bi cizgi ☺☺
Yok yok oyle hissetme en erken bata 6 gun kala ogreniliyorHepimiz peş peşe İnşallah öğrenek pozitifi ben nedense yok gbi hss etmeye başladm
Kuzum dün yaptınmı test yumurtlamadam 8 gün sonra yani benm 8nci gün yaaİnsallah
Yok yok oyle hissetme en erken bata 6 gun kala ogreniliyor
Kiz dur daha bata var senndeHepimiz peş peşe İnşallah öğrenek pozitifi ben nedense yok gbi hss etmeye başladm