Benim geceden sabaha cikti ocizgi ofHaha
haha yine saat olmadı 30 dakka en fazla oldi dmi
Kiz yap çabuk ollllDurun ben de yapayım gaza getirdiniz beni
Olsun cok insan anlıyo öylee yaparsn bakalm ee beklemişken yarn yap 5 gün kala adete daha iyi olurBenim geceden sabaha cikti ocizgi of
Canim gözükmüyor bunda daha yaTestimin son hali yarnda yapcam varsa ztn daha koyu ckar yemek yiyec artkkk
Baskalarinda cikiyor bizde cikmiyor anlamadim ki wala erken gebelik alicam bugun nolcak bakalimOlsun cok insan anlıyo öylee yaparsn bakalm ee beklemişken yarn yap 5 gün kala adete daha iyi olur
Aynn kuzuCanim gözükmüyor bunda daha ya
Yeni yapmışsın bekle bakalmmÇok çok silik görüyorum kızlar fotoda çıkmadı
Biraz daha bekle bakim tam gözükmüyor belirtin warmiÇok çok silik görüyorum kızlar fotoda çıkmadı
Çok çok silik görüyorum kızlar fotoda çıkmadı
Sonra alip bakarsin bakGözükmüyor kızlar ya negatif gibi attım bile çöpe 5 dk sonra saatlerce onu bekleyemempsikolojimi bozuyo
Daha alamam poşetin ağzını iyice bağladımSonra alip bakarsin bak
Kuzum dağılmış pembelik tamamen cekilmesi lazmdıDaha alamam poşetin ağzını iyice bağladımbide ben testin bozuk olduğundan da şüphelendim ilk koydum idrarı renkler falan karıştı ne bileyim güvenendesin bu teste ben
5 dk oldu 5 dkdan sonra çıkan sonuçlar geçersz diyorlar yaKuzum dağılmış pembelik tamamen cekilmesi lazmdıhemen niye atdn
Gulcan sende atsana testin fotosunu varmi elinde
10 dkk5 dk oldu 5 dkdan sonra çıkan sonuçlar geçersz diyorlar yaay ne bilim ben tecrübesizim bu konularda
Resmini atsana
Daha alamam poşetin ağzını iyice bağladımbide ben testin bozuk olduğundan da şüphelendim ilk koydum idrarı renkler falan karıştı ne bileyim güvenendesin bu teste ben