- 24 Kasım 2021
- 750
- 382
- 30
Ağol canm aminSende cok sabretmissin Rabbim ogluna kardeste nasib etsin. Saglikla huzurla buyutmek nasib etsin insallah
Amin canmmm sağolasn bak canm teste ışıkta baktm az önce oğlanı uyutuyodm ben şookSende cok sabretmissin Rabbim ogluna kardeste nasib etsin. Saglikla huzurla buyutmek nasib etsin insallah
Ben bunun icin tup mide ameliyati oldum kiloluydum diye ama nasip olmadi artik asilama bende yaptirdim ama tutmadı malesef ins gerek kalmadan hamile olursunbende 2,5 senelik evliyim 1,5 senedir bekliyoruz bu adette aşılamaya gidicez zaten . ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum . ama artık adım atmamız lazım
Kiz var gibi duruyor bi ince cizgi bende görüyorum insalah degildir yaumarm kuruma değildir sbhkindede vardı ya ooof uarn olsa yapsam sbh idrarla
Ben daha rahat görüyom incede değil kız o kadar Resimde öyle vidyo yollaya bilsem ajajhaha direk görüntülü arar yapardm ahahahha o kdr sapıttımKiz var gibi duruyor bi ince cizgi bende görüyorum insalah degildir ya
Benimkide ayni boyleumarm kuruma değildir sbhkindede vardı ya ooof uarn olsa yapsam sbh idrarla
Haha kiz allah seni de güldürsün emi benim gozler bozuldu artik o cizgileri gorene kadar siz yaptiniz sira bende 2 saat kaldiBen daha rahat görüyom incede değil kız o kadar Resimde öyle vidyo yollaya bilsem ajajhaha direk görüntülü arar yapardm ahahahha o kdr sapıttım
Valla biz daha sabahki testleri evir cevir yorumluyoruzHaha kiz allah seni de güldürsün emi benim gozler bozuldu artik o cizgileri gorene kadar siz yaptiniz sira bende 2 saat kaldi
Sendede mi boyle oldu ya allahim bu ay insallah olurBenimkide ayni boyle
Hadi bekliyoruzHaha kiz allah seni de güldürsün emi benim gozler bozuldu artik o cizgileri gorene kadar siz yaptiniz sira bende 2 saat kaldi
Hahah yorum bizim isimiz sabahkine bisey demediniz o kadar eve gidim de atmicam benanaValla biz daha sabahki testleri evir cevir yorumluyoruzseninkinode yarına kdr yorumlarız haha zaman gecsin cabuk off
İNŞALKAH AYAĞIMIZ DÜŞERLİ OLSUN HEPİMİZESendede mi boyle oldu ya allahim bu ay insallah ol
Hangi sabahkine kızz hepsine yorum yaptık yaaaHahah yorum bizim isimiz sabahkine bisey demediniz o kadar eve gidim de atmicam benana
Aman o kadar yazistik mi bizHangi sabahkine kızz hepsine yorum yaptık yaaa
Kız yıkadığın testimi diyosun sen onu gördüm ama saatler sonra cktı ilk başta silik gördüm desn mpyulaştı dicemde kuzu yap oyle bakalmAman o kadar yazistik mi bizbak elimdeki testin rengi gitmiyor ayni duruyor
Sabahn 6.30daAman o kadar yazistik mi bizbak elimdeki testin rengi gitmiyor ayni duruyor
Benim de seninle aynı ama daha hiç test yapmadım akıntım var çamaşırımı ıslatan beyaz kokusuz kasıkta ağrı ve göğüs hassasiyeti ve sızı varBenimde 19 pik 20 çatlama sizin daha erken cıkma olasılığı var tabii benm bu atdığım testde yanılmadıysa bemmde ckar baktınmı teste
Aynı belirtiler valla eğer dayana biliyosan sabr et yarn veya diğer gün yap inşAllah pozitif cıkar Bize katıl beraber BekleyelmBenim de seninle aynı ama daha hiç test yapmadım akıntım var çamaşırımı ıslatan beyaz kokusuz kasıkta ağrı ve göğüs hassasiyeti ve sızı var