Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akinti bende de var suanda belim kasiklarim gene agrimaya basladi bu kadar yakin adet belirtim olmaz benim iste sorun orda insalah bebislerdir de onlar bunlaei yapiyodur bize wala orta yerimden catlicam az kaldi
Kendi belirtim icin aradığım sonucdu bu paylaşym dedm belko işine yarar

Eklentiler

• Screenshot_20211126-142558_WhatsApp.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 23
Ay kızlar benim son iki aydır adetin 13. Günü yumurtlama 14.günü çatlama oluyor yumurtlamadan 14gün sonrası BATım yani 4 Aralık ama ben yumurtlama da hiç akıntı görmüyorum bide yumurtlamadan itibaren her ay kasık ve göğüs ağrım oluyor adet olana kadar maşallah her ay gebeyim diye kan testi idrar testi perişan oldum 26 yaşındayım hsg hariç her şeyi yaptım ve normal eşim hiç doktora gitmedi bu ay da olmazsa hsg çektirmeye karar verdim benim hikayem bu şekilde ama unutmayın biz anne olmak için yaratıldık ve hepimiz bu ay anne olmaya hazırız bebeklerimizi bekliyoruz çok amin

Akinti bende de var suanda belim kasiklarim gene agrimaya basladi bu kadar yakin adet belirtim olmaz benim iste sorun orda insalah bebislerdir de onlar bunlaei yapiyodur bize wala orta yerimden catlicam az kaldi
Kuzum ben maşallah her ay yaşıyorum bunları ama tek çizgiler kırmızılar beni yıldırdı valla eşimde çok istiyor artık görev gibi ilişki yaşıyoruz yumurtlama günleri bittikten sonra yanaşmıyorum açıkçası

Benmde bu ay akntım olmadı acaba yum olmadımı dedim piki gördüm silkkleşmeyide
Mesela ilişki görev gbi düşünüyonuz o cok yanlış takıncada olmuyo malesef

Yumurtlamadan 1 hafta geçince benimde her ay bu şekilde oluyor yumurtlamada akıntım olmuyor
Benim yumurtlama bitdikcen sonra bile ağrılarım devam etdi sadece akıntı yoktu ama bel ağrısıı kasık ağrısı şimdide mide yanmam ve bulantm var hafif sbha karşı

Benim yumurtlama bitdikcen sonra bile ağrılarım devam etdi sadece akıntı yoktu ama bel ağrısıı kasık ağrısı şimdide mide yanmam ve bulantm var hafif sbha karşı
Ay valla imdat diye bağırcam biz kendimizi dinleyip her şeyi duyup sonunda nasıl hüsran yaşıyoruz ben bekarken şak diye hamile kalınıyor sanıyordum ağzımın payını aldım

Ay valla imdat diye bağırcam biz kendimizi dinleyip her şeyi duyup sonunda nasıl hüsran yaşıyoruz ben bekarken şak diye hamile kalınıyor sanıyordum ağzımın payını aldım
Hah bende öyle sanıyodumm

Gecen bi arkadaç yeni evlendi bana dediki yaa ilk ilişkide kalrsam kall dedim hemde öyle kolaymı sanıyosun yumurtlamadır şudur budur

Ne guzel konustun dilerim allahtan kimsenin kucagini bos birakmasin sennde hsg cektir bak esinde sperm testi yaptirsin belki bisey vardir 2.5 seneden beri olmuyor bizimde esimde cok istiyor ama iste olmuyor cok stres yapiyorum heleki ben

Ne guzel konustun dilerim allahtan kimsenin kucagini bos birakmasin sennde hsg cektir bak esinde sperm testi yaptirsin belki bisey vardir 2.5 seneden beri olmuyor bizimde esimde cok istiyor ama iste olmuyor cok stres yapiyorum heleki ben
Kuzum çalışıyorum vaktim yok diyor of ya

Bende saydm kuzu 2 sine denk geliyo 19 ndan say29 zu 10 gün
Yumurtladığımız günü saymıyoruz sanırım kuzum de pepaap kullanıyorum oraya da günlerimi işaretlediğimde 19pik olarak batı 4 Aralık gösteriyor çatlamadan itibaren sayıyoruz 14.gün adetin ilk günü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…