Git gide koyulasmis allahim bizede goster su gunleri yarabbim ya
Benim belirtilerim var kasıklarım ağrıyor midem bulanıyorMalesef canim gözükmüyor birsey ayni ben gibisin sende
Benim belirtilerim var kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor
3 Aralık işte 8 günAdete kac gun kaldi peki sizin
inşallah canım ne zamandır bekliyorsun. gebeliği. benim adete daha 10 gün var. benimde aklıma takılan sadece yumurtlamadan sonra kasık ağrısı olmazdı öncesinde olurdu . bu sefer yumurtlamadan sonra 1 hafta devam etti. . hsg sonrası vücudum kafayı yedi . adetim süresi de karıştı lekelenme kanama bir birine girdi.Aksine benimde bugun kasik batmalarim war beyaz akinti var neler oluyor icerde anlamiyorum ins bebis vardirda ondandir boyle
Canm testin gözüktüğü hali bu ben görüyodum hayal meyal koyulaşmışİnsallah insallah
Benimde 2 qralk aynıyızBat 3 Aralık sizce bişey var mı ?
Benmde öyle kremsi akntı ve batmaAksine benimde bugun kasik batmalarim war beyaz akinti var neler oluyor icerde anlamiyorum ins bebis vardirda ondandir boyle
Baslangicta gormustun dimi bende gordumCanm testin gözüktüğü hali bu ben görüyodum hayal meyal koyulaşmış
İnşallah en tez zamandaGit gide koyulasmis allahim bizede goster su gunleri yarabbim ya
Yani kendi cizgisi gbiydi sen dediğin gbi baurlısı olsun yaa kremsi akıntı güliyo sanki altıma yapmışım gbi ve batmam var aşırı sendeBaslangicta gormustun dimi bende gordum
Benmde aynı yumurtlama günü kımıldayamadm bile o kdr ağrıyodu sonrada devam etdi şu an azaldı ama aynı yere batma var ve akıntım yoktu 3 gündü başlasıinşallah canım ne zamandır bekliyorsun. gebeliği. benim adete daha 10 gün var. benimde aklıma takılan sadece yumurtlamadan sonra kasık ağrısı olmazdı öncesinde olurdu . bu sefer yumurtlamadan sonra 1 hafta devam etti. . hsg sonrası vücudum kafayı yedi . adetim süresi de karıştı lekelenme kanama bir birine girdi.
Ay insallah gercek cizgilerdir cok umutluyum eger dogruysa 3 umuzun dogumu ayni zamana geliyorYani kendi cizgisi gbiydi sen dediğin gbi baurlısı olsun yaa kremsi akıntı güliyo sanki altıma yapmışım gbi ve batmam var aşırı sende
İNŞALLAH DOĞRUDUR VALLA GÜZEL OLUR KAFA DENGİ BİRİLERİYLE GEBELİK GECİRMİŞ OLURUM☺SENİN VAR YAA BENM AZCK ? İŞARETİ inşallah adetin gecsin kan ver 10 günede kese kalp atışı☺☺Ay insallah gercek cizgilerdir cok umutluyum eger dogruysa 3 umuzun dogumu ayni zamana geliyorAllahim nasib et
Siz kaç yaşındasınız kaç senelik evlisinizAy insallah gercek cizgilerdir cok umutluyum eger dogruysa 3 umuzun dogumu ayni zamana geliyorAllahim nasib et
ben 2.5 seneden beri bekliyorum daha olmadi malesef benmde 6 gun kaldi gene kasik batması warinşallah canım ne zamandır bekliyorsun. gebeliği. benim adete daha 10 gün var. benimde aklıma takılan sadece yumurtlamadan sonra kasık ağrısı olmazdı öncesinde olurdu . bu sefer yumurtlamadan sonra 1 hafta devam etti. . hsg sonrası vücudum kafayı yedi . adetim süresi de karıştı lekelenme kanama bir birine girdi.
inşallah canım ne zamandır bekliyorsun. gebeliği. benim adete daha 10 gün var. benimde aklıma takılan sadece yumurtlamadan sonra kasık ağrısı olmazdı öncesinde olurdu . bu sefer yumurtlamadan sonra 1 hafta devam etti. . hsg sonrası vücudum kafayı yedi . adetim süresi de karıştı lekelenme kanama bir birine girdi.
İnsallah hayali bile cok heycanlandiriyor beniİNŞALLAH DOĞRUDUR VALLA GÜZEL OLUR KAFA DENGİ BİRİLERİYLE GEBELİK GECİRMİŞ OLURUM☺SENİN VAR YAA BENM AZCK ? İŞARETİ inşallah adetin gecsin kan ver 10 günede kese kalp atışı☺☺
26 yasindayim birbucuk senedir evliyim korunmadik ama hic cocugumuz olmadi kimyasal bile olmadıSiz kaç yaşındasınız kaç senelik evlisiniz
bende 2,5 senelik evliyim 1,5 senedir bekliyoruz bu adette aşılamaya gidicez zaten . ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum . ama artık adım atmamız lazımAy wala nedir bu cektigimiz wala
ben 2.5 seneden beri bekliyorum daha olmadi malesef benmde 6 gun kaldi gene kasik batması war
Daha yeni sayılırsınız İnşAllah Çok beklemeden gelir benm 3 sene ardından bi kimyasal peşine oğlum oldj 5 yıl 1 aylk evliyimİnsallah hayali bile cok heycanlandiriyor beni
26 yasindayim birbucuk senedir evliyim korunmadik ama hic cocugumuz olmadi kimyasal bile olmadı
Sende cok sabretmissin Rabbim ogluna kardeste nasib etsin. Saglikla huzurla buyutmek nasib etsin insallahDaha yeni sayılırsınız İnşAllah Çok beklemeden gelir benm 3 sene ardından bi kimyasal peşine oğlum oldj 5 yıl 1 aylk evliyim