Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aksine benimde bugun kasik batmalarim war beyaz akinti var neler oluyor icerde anlamiyorum ins bebis vardirda ondandir boyle
inşallah canım ne zamandır bekliyorsun. gebeliği. benim adete daha 10 gün var. benimde aklıma takılan sadece yumurtlamadan sonra kasık ağrısı olmazdı öncesinde olurdu . bu sefer yumurtlamadan sonra 1 hafta devam etti. . hsg sonrası vücudum kafayı yedi . adetim süresi de karıştı lekelenme kanama bir birine girdi. 😂

Eklentiler

• 20211126_131432.jpg
    20211126_131432.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 73
inşallah canım ne zamandır bekliyorsun. gebeliği. benim adete daha 10 gün var. benimde aklıma takılan sadece yumurtlamadan sonra kasık ağrısı olmazdı öncesinde olurdu . bu sefer yumurtlamadan sonra 1 hafta devam etti. . hsg sonrası vücudum kafayı yedi . adetim süresi de karıştı lekelenme kanama bir birine girdi. 😂
Benmde aynı yumurtlama günü kımıldayamadm bile o kdr ağrıyodu sonrada devam etdi şu an azaldı ama aynı yere batma var ve akıntım yoktu 3 gündü başlası

Ay insallah gercek cizgilerdir cok umutluyum eger dogruysa 3 umuzun dogumu ayni zamana geliyor 🤲Allahim nasib et
İNŞALLAH DOĞRUDUR VALLA GÜZEL OLUR KAFA DENGİ BİRİLERİYLE GEBELİK GECİRMİŞ OLURUM☺SENİN VAR YAA BENM AZCK ? İŞARETİ inşallah adetin gecsin kan ver 10 günede kese kalp atışı☺☺

Ay wala nedir bu cektigimiz wala
ben 2.5 seneden beri bekliyorum daha olmadi malesef benmde 6 gun kaldi gene kasik batması war

İNŞALLAH DOĞRUDUR VALLA GÜZEL OLUR KAFA DENGİ BİRİLERİYLE GEBELİK GECİRMİŞ OLURUM☺SENİN VAR YAA BENM AZCK ? İŞARETİ inşallah adetin gecsin kan ver 10 günede kese kalp atışı☺☺
İnsallah hayali bile cok heycanlandiriyor beni 😍
Siz kaç yaşındasınız kaç senelik evlisiniz
26 yasindayim birbucuk senedir evliyim korunmadik ama hic cocugumuz olmadi kimyasal bile olmadı

X