Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız yıkadığın testimi diyosun sen onu gördüm ama saatler sonra cktı ilk başta silik gördüm desn mpyulaştı dicemde kuzu yap oyle bakalm
Banane cizgi cizgidir hahaha baslicam bu cizgilere aaa varsa ciksin bak sinir oldum
Benim de seninle aynı ama daha hiç test yapmadım akıntım var çamaşırımı ıslatan beyaz kokusuz kasıkta ağrı ve göğüs hassasiyeti ve sızı var
Kiz
Benim de seninle aynı ama daha hiç test yapmadım akıntım var çamaşırımı ıslatan beyaz kokusuz kasıkta ağrı ve göğüs hassasiyeti ve sızı var

Kız yıkadığın testimi diyosun sen onu gördüm ama saatler sonra cktı ilk başta silik gördüm desn mpyulaştı dicemde kuzu yap oyle bakalm

Ben bunun icin tup mide ameliyati oldum kiloluydum diye ama nasip olmadi artik asilama bende yaptirdim ama tutmadı malesef ins gerek kalmadan hamile olursun
Aaa öylemi ne zaman yaptırdın aşılama 1 kere mi yaptırdın. İnşallah tek temennimiz o. Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın amin

Aaa öylemi ne zaman yaptırdın aşılama 1 kere mi yaptırdın. İnşallah tek temennimiz o. Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın amin
Amin cumlemize haziran ayinda hsg cektirmistim sonrasinda yapildi ama tutmadi iste nasip ovulasyon testi takip ediyordum bu ay ikk defa yumurtlama gordum iste sonra gece test yPim dedim sabaha bi baktim silik cizgi daha 6 gun war ama yaptim genede insan bekliuor iste biseyler naparsin

Bir azda kendimizi cok dinlemesek acaba anlaemıyız ağrıyı yaa bende cok cekiyom
Ya psikolojik de olabilir ama mesela ben bu ay yumurtlama oldugu zamanda da hissetim ve yumurtladim ee simdi kaldi 6 gun bu kasik batması ya adete isarettir yada diger seye baska ne olabilirki tamam 2 ay duzensiz oldum hadi diyelim mevsimsel gecisler ulen bu cizgiler neden çıkıyor o zaman 🤣🤣

Ya psikolojik de olabilir ama mesela ben bu ay yumurtlama oldugu zamanda da hissetim ve yumurtladim ee simdi kaldi 6 gun bu kasik batması ya adete isarettir yada diger seye baska ne olabilirki tamam 2 ay duzensiz oldum hadi diyelim mevsimsel gecisler ulen bu cizgiler neden çıkıyor o zaman 🤣🤣
Hahahha kuzum ztn 3 ncu secenek yok ahahha ya bebek ya adet😁ama ikiside benzer bekirtide ben hamilelik yaşadm ama ilk belirtiler cok yoktu benm bi adete 4 gün kala göğüs uclarm ağrıyodu ondan anladm akıntımı vs hatrlamıyom ama şu an kremsi akıntı hamileliğim boyunca dvm etdi bir az oncan umutluyum yumurtlamayı bende hiss etdim hemde cok kötüü offf artk akşam olsa

Bennde testler saatler sonra cktl ama belliydi olmadıöı belirti yoktu

Aynı belirtiler valla eğer dayana biliyosan sabr et yarn veya diğer gün yap inşAllah pozitif cıkar Bize katıl beraber Bekleyelm😊
Ay bütün konuşmalarınızı okudum valla hepimiz aynıyız 😂 gözlerim şaşı kaldı testlerinize bakarken çizgiyi görmek için 😂 benim bat 4 Aralık daha baya var test yapsam da çıkmaz üzülmek istemiyorum

Hahahha kuzum ztn 3 ncu secenek yok ahahha ya bebek ya adet😁ama ikiside benzer bekirtide ben hamilelik yaşadm ama ilk belirtiler cok yoktu benm bi adete 4 gün kala göğüs uclarm ağrıyodu ondan anladm akıntımı vs hatrlamıyom ama şu an kremsi akıntı hamileliğim boyunca dvm etdi bir az oncan umutluyum yumurtlamayı bende hiss etdim hemde cok kötüü offf artk akşam olsa
Akinti bende de var suanda belim kasiklarim gene agrimaya basladi bu kadar yakin adet belirtim olmaz benim iste sorun orda insalah bebislerdir de onlar bunlaei yapiyodur bize wala orta yerimden catlicam az kaldi

Ay bütün konuşmalarınızı okudum valla hepimiz aynıyız 😂 gözlerim şaşı kaldı testlerinize bakarken çizgiyi görmek için 😂 benim bat 4 Aralık daha baya var test yapsam da çıkmaz üzülmek istemiyorum
Senin azck var daha bekle bari 4 5 güne insin 😉Tabii ben diyorum ama ben bile bekleyemiyorumm hhahaha aslnda bi doktora göeünmek lazm göz içim 😁

Kiz oyle deme bak ben 6 gun kala geceden sabaha kalma silik cizgi cikardim bir mucize olsa gerek 🤣🤣🤣ayni dertler kiz hepsi bakma

X