- 1 Temmuz 2019
- 49
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Aasddgghtyr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok silik gördüğüm için emin olamıyorumÇok silik gördüm ben
Neden olmasin olur gittikce koyulasicakmi bakin.Bende çok silik gördüğüm için emin olamıyorum
Bat tarihiniz ne zmanBende çok silik gördüğüm için emin olamıyorum
Reglim 1 hafta geçmesine rağmen böyleydi şuan 4 aylık hamileyim ama regl öncesi yanıltabiliyor diyolar kuzum o yüzden kan ver benceKızlar testi böyle olup hamile kalan var mı daha günüm de var belirtilerim olduğu için erken yaptım
Iki kez kan testini ilişkiden kaç gün sonra verdiniz ben de iki kez kan testi verdim ama içimde hala daha hamileymisim gibi his varHatta benim test boyle silik cikiyordu sonra bundan biraz daha belli cikmaya basladi 2 kez kan verdim negatif cikti.. sonra yumurtamanun 12.ci günü 3.cü kan testini yaptirdim pozitif cikti.. diger kan testlerini yumurtlamanin 8.ci günü ve 10.cu günü yaptirmistim cikmamizti
Iliskiden 8 gun sonra ve 10 gun sonra yani yumurtlamanin 8.ci günü ve 10.cu günüIki kez kan testini ilişkiden kaç gün sonra verdiniz ben de iki kez kan testi verdim ama içimde hala daha hamileymisim gibi his var
Ben ilk kan testini 29 ikincisini 32 gün sonra yapmıştım ikisi de negatif çıktıIliskiden 8 gun sonra ve 10 gun sonra yani yumurtlamanin 8.ci günü ve 10.cu günü