Gebelik testime bakarmısınız acillll kızlar

Yok benim ağrım felan olmadı sadece göğüslerimde çok hassasiyet var aşırı
Benim neredeyse adetim bittiğinden beri bu göğüslerimde bir ağrım var ve yumurtlama zamanında çok şiddetli kaşık agrilari yaşadım şu anda biraz rahminde sanki ağrı var gibi arada işte çok yorulursam başım dönüyor gibi sol kaşığım sağa doğru ağrıyor gibi ve çok felaket derecede acıkıyorum adet olacak gibi belirtilerim var şu an testler zaten negatif çıkıyor geçen ay da hamile değilim ona rağmen silik de olsa hep çizgi görüyordum testlerde ama bu ay hiç silik bile görmedim başım çok fazla ağrıyor

Benim neredeyse adetim bittiğinden beri bu göğüslerimde bir ağrım var ve yumurtlama zamanında çok şiddetli kaşık agrilari yaşadım şu anda biraz rahminde sanki ağrı var gibi arada işte çok yorulursam başım dönüyor gibi sol kaşığım sağa doğru ağrıyor gibi ve çok felaket derecede acıkıyorum adet olacak gibi belirtilerim var şu an testler zaten negatif çıkıyor geçen ay da hamile değilim ona rağmen silik de olsa hep çizgi görüyordum testlerde ama bu ay hiç silik bile görmedim başım çok fazla ağrıyor
Hakkımızda hayırlısı olsun bekleyelim bakalım bebişleri

Yok benim ağrım felan olmadı sadece göğüslerimde çok hassasiyet var aşırı
Benim neredeyse adetim bittiğinden beri bu göğüslerimde bir ağrım var ve yumurtlama zamanında çok şiddetli kaşık agrilari yaşadım şu anda biraz rahminde sanki ağrı var gibi arada işte çok yorulursam başım dönüyor gibi sol kaşığım sağa doğru ağrıyor gibi ve çok felaket derecede acıkıyorum adet olacak gibi belirtilerim var şu an testler zaten negatif çıkıyor geçen ay da hamile değilim ona rağmen silik de olsa hep çizgi görüyordum testlerde ama bu ay hiç silik bile görmedim başım çok fazla
Hakkımızda hayırlısı olsun bekleyelim bakalım bebişleri
sizin kaç gün var

Benim neredeyse adetim bittiğinden beri bu göğüslerimde bir ağrım var ve yumurtlama zamanında çok şiddetli kaşık agrilari yaşadım şu anda biraz rahminde sanki ağrı var gibi arada işte çok yorulursam başım dönüyor gibi sol kaşığım sağa doğru ağrıyor gibi ve çok felaket derecede acıkıyorum adet olacak gibi belirtilerim var şu an testler zaten negatif çıkıyor geçen ay da hamile değilim ona rağmen silik de olsa hep çizgi görüyordum testlerde ama bu ay hiç silik bile görmedim başım çok fazla

sizin kaç gün var
4 gün var mecbur bekliycem artık test yapmak da istemiyorum o isteğim de kaçtı 🤦‍♀️

Çok net değil onda ama anlayamadım daha önce nimo marka erken gebelik testi yapan oldumu güvenilirmi ona göre kan veriyim boşuna unutlanmayım dedim
Ben de ilk defa bugün yaptım direkt silik verdi ama çok gözle görülmeyecek kadar silik ve güvenilir mi Marka hiç bilmiyorum adetime üç gün kaldı

Benim yaptığım nimo diye bir marka burda da baktım hiç kötü yorum bulamadım hep artımed yaşancı diye okudum
Ben Artmed yapmıştım geçen ay kıpkırmızı pozitif verdi ama negatifti bu markayı ben de ilk defa denedim çok silik çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum

Bat 2 gün gösteriyor kızlar, en üstteki artımed, ikinci kaset bebetime, diğer 3 erken test awox, diğer 2 kaset test bir dün gece en alttaki az önce yaptım değişik bir marka

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    114,1 KB · Görüntüleme: 31
Bat 2 gün gösteriyor kızlar, en üstteki artımed, ikinci kaset bebetime, diğer 3 erken test awox, diğer 2 kaset test bir dün gece en alttaki az önce yaptım değişik bir marka
inaşşalah hamilesindirrr heppsi pozitifff gözüküyor canımm

Benimde beklenen adet tarihi bugün normalde gelmedi daha erken gebelik yaptım ama o ikinciyi mor bir şekilde görmek isterdim

Eklentiler

• 1000140685.webp
    1000140685.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 22
Back
X