Test için erken mi?

Merhaba, gün içinde yapılanda biraz daha silik çıkar ilk günlerde, pozitif test. Sağlıkla gelsin bebiş

Herşey yolunda mı bebişiniz nasıl?
En son ayın 11 inde gittik doktora. Karından göremedi bebeği doktor. Sonra vajinal baktı. Orada gördü bebeği çok küçük. Kalp atışını duyduk 1 sn falan. Bir sonraki randevum perşembe günü bakalım. Yine iyi haberler alırım inşallah. Sadece sat a göre 1.5-2 hafta daha küçük dedi doktor. Geç döllenme sanırım. O yüzden

Benimde ilk vajinal muayene ile görmüştü bebeği. İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Döllenmeden genellikle 10- 12 gün sonra testte çıkıyor ama genede belli olmuyor tabi adetinizde olmadığınız her gün bir umuttur benimde adetimin dördüncü günü hayalet çizgiyi gördüm o yüzden adet olana kadar umut hep var hakkınızda hayırlısi olsun

Merhaba, gün içinde yapılanda biraz daha silik çıkar ilk günlerde, pozitif test. Sağlıkla gelsin bebiş
Sanırım kimyasal gebelik olacak, çok üzülüyorum. Evde iki tane Bebetime test vardı, dün gece ve bu sabahki idrarla yaptım. Geceki negatif sabahkinde de görülmeyecek kadar silik bir çizgi çıktı gölge gibi. Dün Laboquick o kadar belirginken Bebetime bugün negatif gibi çıktı. Hayırlısı buymuş demek ki, desteğin, yorumun için çok teşekkür ederim

Üzüldüm Evet test belirginleşmeyip siliniyorsa büyük ihtimal kimyasal oluyor hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik olur. Yine de şimdilik hamile gibi hareket et nolur nolmaz testte sorun olur falan.

Merhabalar bende bu ay adet olmamayi o kadar istiyorum ki yumurtlam gunumden 11 gün gecti adetime 3 gün kaldi yapsam mi yapmasam mi bilemiyorum memlekete gideceğim eger pozitifse doktor adet gecikmende hemen gel igne baslayalim dedi (daha önce düşük yaptim kan sulandırma için) o sebeple gitmeden erken ogrenmek istiyorum ama cikarmi cikmaz mi bilemiyorum çeşitli duygular sebebiyle de ekstra cesaretim yok. Siz ogrenebildiniz mi en erken ne zaman çıkarmış

Merhaba, Kan testinde 3 gün kala çıkar. İdrar için erken gebelik testi iyi olur, diğer kaset testler o kadar hassas olmayabiliyor. Sağlık ocağı bakıyor betaya en güzeli sabah gidip kan vermek

Merhaba, Kan testinde 3 gün kala çıkar. İdrar için erken gebelik testi iyi olur, diğer kaset testler o kadar hassas olmayabiliyor. Sağlık ocağı bakıyor betaya en güzeli sabah gidip kan vermek
Aldım erken testi sabah yapacağım cok stresliyim sanirim kan testi adet gecikmesinden sonra yapılıyor benim henüz iki günüm var

Aldım erken testi sabah yapacağım cok stresliyim sanirim kan testi adet gecikmesinden sonra yapılıyor benim henüz iki günüm var
Sağlık ocağı illa gecikme olmalı demedi bana ilaç kullanıcam ona göre, hamile olma ihtimalim var dedim yaptılar. Sanırım erken gebelik testinde de çıkar 2 gün kala. Stres yapma hayırlısı olsun, inşallah güzel haberler alırısn

Sizde mi ilaç kullanacaksınız? Pihtilasma falan mi?

Ay inşallah Rabb'im hepimize sağlıklı evlarlar nasip etsin

Ben hasta olcak gibiydim ondan ilaç alıp almamakta kararsızdım öyle gitmiştim çok şükür pıhtılaşma yok bi kayıp yaşayınca baktırmıştım ona. Yaptınız mı test?
Sizde mi ilaç kullanacaksınız? Pihtilasma falan mi?

Ay inşallah Rabb'im hepimize sağlıklı evlarlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…