Merhaba, gün içinde yapılanda biraz daha silik çıkar ilk günlerde, pozitif test. Sağlıkla gelsin bebişKızlar merhaba tekrar, bu ay yine yumurtlama dönemini değerlendirdik. Bugün normalde regl günüm, bu hafta regl ağrılarım da çok oldu ama şimdi hiçbir şey yok. Sabah Laboquick test yapmıştım, çok silikti. Az önce bir tane daha yaptım, ilk 5 dakikada yine çok çok silikti. 11-12. dakikalarda böyle gördüm. Kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi bilemiyorum. Yorumu olan var mı?
Herşey yolunda mı bebişiniz nasıl?Aa. Çok teşekkür ederim. Ben de çekerim geceleri
En son ayın 11 inde gittik doktora. Karından göremedi bebeği doktor. Sonra vajinal baktı. Orada gördü bebeği çok küçük. Kalp atışını duyduk 1 sn falan. Bir sonraki randevum perşembe günü bakalım. Yine iyi haberler alırım inşallah. Sadece sat a göre 1.5-2 hafta daha küçük dedi doktor. Geç döllenme sanırım. O yüzdenHerşey yolunda mı bebişiniz nasıl?
Benimde ilk vajinal muayene ile görmüştü bebeği. İnşallah güzel haberlerle gelirsinEn son ayın 11 inde gittik doktora. Karından göremedi bebeği doktor. Sonra vajinal baktı. Orada gördü bebeği çok küçük. Kalp atışını duyduk 1 sn falan. Bir sonraki randevum perşembe günü bakalım. Yine iyi haberler alırım inşallah. Sadece sat a göre 1.5-2 hafta daha küçük dedi doktor. Geç döllenme sanırım. O yüzden
Döllenmeden genellikle 10- 12 gün sonra testte çıkıyor ama genede belli olmuyor tabi adetinizde olmadığınız her gün bir umuttur benimde adetimin dördüncü günü hayalet çizgiyi gördüm o yüzden adet olana kadar umut hep varHerkese merhaba8 Nisan ovulasyon günüydü, hem önceki hem de sonraki günü yani çatlama gününü değerlendirdik. Adetime iki gün var ama gebelik testi negatif çıkıyor. Dün ilk defa sarı akıntım oldu, sadece peçetede gördüm ve bir daha olmadı. Yumurtalıklarımda bazen batmalar oluyor. Gebelik varsa testte çıkması için henüz erken mi yoksa boşuna mı ümitleniyorum? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
İnşallahBenimde ilk vajinal muayene ile görmüştü bebeği. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Sanırım kimyasal gebelik olacak, çok üzülüyorum. Evde iki tane Bebetime test vardı, dün gece ve bu sabahki idrarla yaptım. Geceki negatif sabahkinde de görülmeyecek kadar silik bir çizgi çıktı gölge gibi. Dün Laboquick o kadar belirginken Bebetime bugün negatif gibi çıktı. Hayırlısı buymuş demek ki, desteğin, yorumun için çok teşekkür ederimMerhaba, gün içinde yapılanda biraz daha silik çıkar ilk günlerde, pozitif test. Sağlıkla gelsin bebiş☺
ÜzüldümSanırım kimyasal gebelik olacak, çok üzülüyorum. Evde iki tane Bebetime test vardı, dün gece ve bu sabahki idrarla yaptım. Geceki negatif sabahkinde de görülmeyecek kadar silik bir çizgi çıktı gölge gibi. Dün Laboquick o kadar belirginken Bebetime bugün negatif gibi çıktı. Hayırlısı buymuş demek ki, desteğin, yorumun için çok teşekkür ederim
Merhabalar bende bu ay adet olmamayi o kadar istiyorum ki yumurtlam gunumden 11 gün gecti adetime 3 gün kaldi yapsam mi yapmasam mi bilemiyorum memlekete gideceğim eger pozitifse doktor adet gecikmende hemen gel igne baslayalim dedi (daha önce düşük yaptim kan sulandırma için) o sebeple gitmeden erken ogrenmek istiyorum ama cikarmi cikmaz mi bilemiyorum çeşitli duygular sebebiyle de ekstra cesaretim yok. Siz ogrenebildiniz mi en erken ne zaman çıkarmışKızlar inşallah bebiş vardır ama yoksa da takmayın kafanıza. Her şey kafanın rahat olmasında bitiyor. Ben temmuzda kalp durmasıyla bi kayıp yaşadım 9 haftalıkken o zaman bu ay olmaz diye takmamıştım o ay tuttu. Sonra kasımda kimyasal gebelik yaşadım böyle erkenden test yaptım pozitif gördüm , beta 36 idi az artmıştı ve sonra düştü. Sonrasında yaza kadar oldu oldu olmazsa aşılama falan gideriz bırak gitsin dedim. Gecikme olana kadar test de yapmama kararı aldım. O rahatlıkla ocakta hamile kaldım,sadece tek test koyu çizgi gördüm doktora gittim keseyi gördük. O aradaki stresi de yaşamamış oldum. Gerçekten psikolojimiz çok önemli, bırakın oluruna. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba, Kan testinde 3 gün kala çıkar. İdrar için erken gebelik testi iyi olur, diğer kaset testler o kadar hassas olmayabiliyor. Sağlık ocağı bakıyor betaya en güzeli sabah gidip kan vermekMerhabalar bende bu ay adet olmamayi o kadar istiyorum ki yumurtlam gunumden 11 gün gecti adetime 3 gün kaldi yapsam mi yapmasam mi bilemiyorum memlekete gideceğim eger pozitifse doktor adet gecikmende hemen gel igne baslayalim dedi (daha önce düşük yaptim kan sulandırma için) o sebeple gitmeden erken ogrenmek istiyorum ama cikarmi cikmaz mi bilemiyorum çeşitli duygular sebebiyle de ekstra cesaretim yok. Siz ogrenebildiniz mi en erken ne zaman çıkarmış
Aldım erken testi sabah yapacağım cok stresliyimMerhaba, Kan testinde 3 gün kala çıkar. İdrar için erken gebelik testi iyi olur, diğer kaset testler o kadar hassas olmayabiliyor. Sağlık ocağı bakıyor betaya en güzeli sabah gidip kan vermek
Sağlık ocağı illa gecikme olmalı demedi bana ilaç kullanıcam ona göre, hamile olma ihtimalim var dedim yaptılar. Sanırım erken gebelik testinde de çıkar 2 gün kala. Stres yapma hayırlısı olsun, inşallah güzel haberler alırısnAldım erken testi sabah yapacağım cok stresliyimsanirim kan testi adet gecikmesinden sonra yapılıyor benim henüz iki günüm var
Sizde mi ilaç kullanacaksınız? Pihtilasma falan mi?Sağlık ocağı illa gecikme olmalı demedi bana ilaç kullanıcam ona göre, hamile olma ihtimalim var dedim yaptılar. Sanırım erken gebelik testinde de çıkar 2 gün kala. Stres yapma hayırlısı olsun, inşallah güzel haberler alırısn
Sizde mi ilaç kullanacaksınız? Pihtilasma falan mi?
Ay inşallah Rabb'im hepimize sağlıklı evlarlar nasip etsin