Kızlar inşallah bebiş vardır ama yoksa da takmayın kafanıza. Her şey kafanın rahat olmasında bitiyor. Ben temmuzda kalp durmasıyla bi kayıp yaşadım 9 haftalıkken o zaman bu ay olmaz diye takmamıştım o ay tuttu. Sonra kasımda kimyasal gebelik yaşadım böyle erkenden test yaptım pozitif gördüm , beta 36 idi az artmıştı ve sonra düştü. Sonrasında yaza kadar oldu oldu olmazsa aşılama falan gideriz bırak gitsin dedim. Gecikme olana kadar test de yapmama kararı aldım. O rahatlıkla ocakta hamile kaldım,sadece tek test koyu çizgi gördüm doktora gittim keseyi gördük. O aradaki stresi de yaşamamış oldum. Gerçekten psikolojimiz çok önemli, bırakın oluruna. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yukarda kendim önerimi yazmıştım, kesinlikle en güzeli gecikme olmadan test yapmamak stres oluyoruz. İnşallah en kısa zamanda nasip olur kucağınıza almak bebişiniziDün adet oldumHayırlısı değilmiş, bundan sonra regl bir hafta gecikmeden test yapmayacağım. Hem kendimi üzüyorum hem eşimi Sen tekrarladın mı, regl günün geçti sanırım değil mi? Şimdi gördüm son yazdığını, inşallah pozitifi görürsün canım
Tekrarladım canım testte silik gibi çıkıyor yine kahverengi lekelenme var 3 saattir azar azar adetim hiç böyle gelmezdi kahverengi başlar hemen sökülürdü şimdi tekrar yaptım test bu şekildeDün adet oldumHayırlısı değilmiş, bundan sonra regl bir hafta gecikmeden test yapmayacağım. Hem kendimi üzüyorum hem eşimi Sen tekrarladın mı, regl günün geçti sanırım değil mi? Şimdi gördüm son yazdığını, inşallah pozitifi görürsün canım
Kan verdim bugün. Sonuç 109Tamam yarın yaparım haber ederim sende kan ver bence sevindim tebrikler
Tebrik ederim canım çok sevindim adına sağlıkla gelsin inşallah bebişinKan verdim bugün. Sonuç 109
Amin inşallah. Daha önce 1 kimyasal, 1 düşük ve 1 de dış gebelik var. Sevinemiyoruz bile aynı şeyleri yaşayacağız diyeTebrik ederim canım çok sevindim adına sağlıkla gelsin inşallah bebişin
Ah o kadar iyi anlıyorum ki bu tedirginlik bitmiyor hiç. 15.haftadayım hala iyi mi diye stresteyim. Bende de bir kalp durması, bir kimyasal var. İnşallah sorunsuz, sağlıklı geçiririz kucağımıza alırızAmin inşallah. Daha önce 1 kimyasal, 1 düşük ve 1 de dış gebelik var. Sevinemiyoruz bile aynı şeyleri yaşayacağız diye
Canım sanki çok hafif bir çizgi var gibi. Tekrar yaptın mı? Bazen yerleşme kanaması olabiliyormuşTekrarladım canım testte silik gibi çıkıyor yine kahverengi lekelenme var 3 saattir azar azar adetim hiç böyle gelmezdi kahverengi başlar hemen sökülürdü şimdi tekrar yaptım test bu şekilde
Ayyy. İnşallah inşallah. Benim düşük de kalp durmasıydı. Şimdi sizi böyle ilerlemiş gebelikle görmek umut oldu banaAh o kadar iyi anlıyorum ki bu tedirginlik bitmiyor hiç. 15.haftadayım hala iyi mi diye stresteyim. Bende de bir kalp durması, bir kimyasal var. İnşallah sorunsuz, sağlıklı geçiririz kucağımıza alırız
Canım dün tekrar yaptım test yine silik çizgi çıktı iki testte de çizgi var gözle daha rahat gözüküyor ve hemen çıkmıştı ama akşama doğru hastalandım maalesef bebek serüvenim başlamadan bitti çok üzüldüm eşim erken olduğu için istemiyordu bu ay deneyelim diye zor ikna ettim oda olmadı bi daha ne zaman deneriz bilmiyorum çok dua ettim rabbime ama hayırlısı böyleymiş demek kiCanım sanki çok hafif bir çizgi var gibi. Tekrar yaptın mı? Bazen yerleşme kanaması olabiliyormuş
Maalesef bende hastalandım dün çok üzgünüm test de devamlı çizgi vardı hastalandım tekrar yaptım onda da çıktı sanırım kimyasal yaşadım başlamadan bitti haber vereyim dedimDün adet oldumHayırlısı değilmiş, bundan sonra regl bir hafta gecikmeden test yapmayacağım. Hem kendimi üzüyorum hem eşimi Sen tekrarladın mı, regl günün geçti sanırım değil mi? Şimdi gördüm son yazdığını, inşallah pozitifi görürsün canım
Muhtemelen kimyasal olmuş o yüzden demiştim ben de testi erken yapmamak lazım diye ama tabi senin eşi ikna etme durumu olmuş. Bence şimdi de bak öyle isteyince hemen olmuyor diyip ikna etmeye çalışMaalesef bende hastalandım dün çok üzgünüm test de devamlı çizgi vardı hastalandım tekrar yaptım onda da çıktı sanırım kimyasal yaşadım başlamadan bitti haber vereyim dedim
Bugün doktora gittim , kendisi çok iç rahatlatıyor. Önceki düşük oldu bitti unut onu şu an sağlıklı bi hamileliğin var dedi. Sonuçta bir kere olduysa sorun yok demek için rahat olsun kafaya takmamaya çalış, en önemlisi psikolojiAyyy. İnşallah inşallah. Benim düşük de kalp durmasıydı. Şimdi sizi böyle ilerlemiş gebelikle görmek umut oldu bana
Valla öyle de bilmiyoeum. Düşünmeden edemiyorum 3 ayı bi geçebilseydim sağ salim. Daha rahat olurum o zaman inşallahBugün doktora gittim , kendisi çok iç rahatlatıyor. Önceki düşük oldu bitti unut onu şu an sağlıklı bi hamileliğin var dedi. Sonuçta bir kere olduysa sorun yok demek için rahat olsun kafaya takmamaya çalış, en önemlisi psikoloji
Dualar araştırmıştım. Düşük riski için Allah'ın isimlerinden El-mübdi ve El-musavvir ikisi yazıyor. Ben her gece 21 kere ikisini de çekiyorum. İçimi rahatlatıyor.Valla öyle de bilmiyoeum. Düşünmeden edemiyorum 3 ayı bi geçebilseydim sağ salim. Daha rahat olurum o zaman inşallah
Aa. Çok teşekkür ederim. Ben de çekerim geceleriDualar araştırmıştım. Düşük riski için Allah'ın isimlerinden El-mübdi ve El-musavvir ikisi yazıyor. Ben her gece 21 kere ikisini de çekiyorum. İçimi rahatlatıyor.
Yok canım çok büyük kavgalar ediyoruz sonra bende çok hassaslasiyorum daha sonra soğurum diye korkuyorum eşimden ikinci evliliğim benim zaten cocugum var ilk eşimden ama ikinci eşimden olsun çok istiyorum yaşı var 33 yaşında geç olmadan olsun diyorum ama onunda kendine göre haklı yerleri var tabi 1 buçuk senedir evliyiz gezip dolaşmak istiyor bende hazır çocuklarım varken oda olsun beraber büyüsün bende iş hayatına atılmak istiyorum bilmiyorum bakalim hakkımız da hayırlısı olsun inşallahMuhtemelen kimyasal olmuş o yüzden demiştim ben de testi erken yapmamak lazım diye ama tabi senin eşi ikna etme durumu olmuş. Bence şimdi de bak öyle isteyince hemen olmuyor diyip ikna etmeye çalış
Kuruma çizgisi gibi durmuyor hamilesiniiz büyük ihtimal tebrik ederimKızlar merhaba tekrar, bu ay yine yumurtlama dönemini değerlendirdik. Bugün normalde regl günüm, bu hafta regl ağrılarım da çok oldu ama şimdi hiçbir şey yok. Sabah Laboquick test yapmıştım, çok silikti. Az önce bir tane daha yaptım, ilk 5 dakikada yine çok çok silikti. 11-12. dakikalarda böyle gördüm. Kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi bilemiyorum. Yorumu olan var mı?