Ay evet ikinci çizgi belli oluyorSanki hali bunlar da böyle sanırım bebis var
Sağol canım inşallah vardır seninde öyle haberini alalım inşallahAy evet ikinci çizgi belli oluyorHayırlı olsun canım benim, bebeğin seninle gibi duruyor
İnşallahSağol canım inşallah vardır seninde öyle haberini alalım inşallah
Benimde kasık ağrılarım oluyor bugün ama ayakta kalınca oluyor sadece hakkında hayırlısı olsunİnşallahAdet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım var ve adet günüm yarın. O korkutuyor beni biraz, bu sabahki test de negatif çıktı
Benim de 10 Nisan da yumurtlama testim pikti. Sadece o gün ilişki oldu. Bugün test yaptım. Bakar mısın bi?Bende 10 Nisan yumurtlama belirtisi oldu 12 Nisan da hafif kanama geldi sanırım o zaman çatladı normalde adet tarihime 4 gün var ama geç yumurtladiysam daha var yumurtlamadan sonra 8 gun bugün test yaptım benimde negatif çıktı bende merakla bekliyorum
Bu sabah yaptığım test böyle çıktı ama çok silik. Bilmiyorum görünüyor muBenimde kasık ağrılarım oluyor bugün ama ayakta kalınca oluyor sadece hakkında hayırlısı olsun
Evet canim belli oluyor var sanırım ama geç dollenme olabilir kan ver bence sen bi inşallah hamissindirBu sabah yaptığım test böyle çıktı ama çok silik. Bilmiyorum görünüyor muNormalde dün regl günümdü, olmadım ama bel ve kasık ağrılarım da var. Hiç bilmiyorum, birkaç gün daha bekleyip kan vereceğim sanırım. Sence belli oluyor mu? Eki Görüntüle 3237133
Var gibi de yok gibi de canim bilemedim şimdi bende test yaptım daha sonra negatif çıktı yarın regli olmam lazım bende bekliyorum şuan yarım saattir belimde inanılmaz bi ağrım var sanırım adet olcam yarınaBenim de 10 Nisan da yumurtlama testim pikti. Sadece o gün ilişki oldu. Bugün test yaptım. Bakar mısın bi?
Bak bugün daha net çıktıVar gibi de yok gibi de canim bilemedim şimdi bende test yaptım daha sonra negatif çıktı yarın regli olmam lazım bende bekliyorum şuan yarım saattir belimde inanılmaz bi ağrım var sanırım adet olcam yarına
Evet canım var hayırlısı olsun senin için çok sevindim yarın mı adet günün benim yarın bende 10 Nisan da yumurtlama gördüm yarın test alıp yapicam bende yoksa da rahatça bekleyim diye adetiBak bugün daha net çıktı
Son adet tarihim 24 marttı. Ama en son dış gebelik geçirdiğim için ve pcos olduğu için düzensiz. Yarın tekrar yap bakayım. Sonradan çıkar belki sonuçEvet canım var hayırlısı olsun senin için çok sevindim yarın mı adet günün benim yarın bende 10 Nisan da yumurtlama gördüm yarın test alıp yapicam bende yoksa da rahatça bekleyim diye adeti
2 gün önce testim belliydi silikte olsam akşamına yaptım negatif ertesi gün yaptım negatif testim bitti bugün yapmadım yarın adet günüm dua et lütfen yarın test alicam inşallah onda çıkarKızlar inşallah bebiş vardır ama yoksa da takmayın kafanıza. Her şey kafanın rahat olmasında bitiyor. Ben temmuzda kalp durmasıyla bi kayıp yaşadım 9 haftalıkken o zaman bu ay olmaz diye takmamıştım o ay tuttu. Sonra kasımda kimyasal gebelik yaşadım böyle erkenden test yaptım pozitif gördüm , beta 36 idi az artmıştı ve sonra düştü. Sonrasında yaza kadar oldu oldu olmazsa aşılama falan gideriz bırak gitsin dedim. Gecikme olana kadar test de yapmama kararı aldım. O rahatlıkla ocakta hamile kaldım,sadece tek test koyu çizgi gördüm doktora gittim keseyi gördük. O aradaki stresi de yaşamamış oldum. Gerçekten psikolojimiz çok önemli, bırakın oluruna. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tamam yarın yaparım haber ederim sende kan ver bence sevindim tebriklerSon adet tarihim 24 marttı. Ama en son dış gebelik geçirdiğim için ve pcos olduğu için düzensiz. Yarın tekrar yap bakayım. Sonradan çıkar belki sonuç
Anladım,inşallah vardır o zaman. Sağlık ocağına kan versen orda net çıkar o zaman en azından böyle gün gün stres yaşamamış olursun.2 gün önce testim belliydi silikte olsam akşamına yaptım negatif ertesi gün yaptım negatif testim bitti bugün yapmadım yarın adet günüm dua et lütfen yarın test alicam inşallah onda çıkareşim çocuk istemiyor bu ay deneyelim diye zor ikna ettim olursa bu ay olucak yoksa bi daha ne zaman bilemiyorum
Sağlıkla gelir inşallahSon adet tarihim 24 marttı. Ama en son dış gebelik geçirdiğim için ve pcos olduğu için düzensiz. Yarın tekrar yap bakayım. Sonradan çıkar belki sonuç
Tamam inşallah. Çok teşekkürlerTamam yarın yaparım haber ederim sende kan ver bence sevindim tebrikler
İnşallah. Çok teşekkür ederimSağlıkla gelir inşallah
Tekrarladın mi testi kuzum merak ettimBu sabah yaptığım test böyle çıktı ama çok silik. Bilmiyorum görünüyor muNormalde dün regl günümdü, olmadım ama bel ve kasık ağrılarım da var. Hiç bilmiyorum, birkaç gün daha bekleyip kan vereceğim sanırım. Sence belli oluyor mu? Eki Görüntüle 3237133
Dün adet oldumTekrarladın mi testi kuzum merak ettim