- 8 Haziran 2022
- 4.902
- 9.970
Kızlar inşallah bebiş vardır ama yoksa da takmayın kafanıza. Her şey kafanın rahat olmasında bitiyor. Ben temmuzda kalp durmasıyla bi kayıp yaşadım 9 haftalıkken o zaman bu ay olmaz diye takmamıştım o ay tuttu. Sonra kasımda kimyasal gebelik yaşadım böyle erkenden test yaptım pozitif gördüm , beta 36 idi az artmıştı ve sonra düştü. Sonrasında yaza kadar oldu oldu olmazsa aşılama falan gideriz bırak gitsin dedim. Gecikme olana kadar test de yapmama kararı aldım. O rahatlıkla ocakta hamile kaldım,sadece tek test koyu çizgi gördüm doktora gittim keseyi gördük. O aradaki stresi de yaşamamış oldum. Gerçekten psikolojimiz çok önemli, bırakın oluruna. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yukarda kendim önerimi yazmıştım, kesinlikle en güzeli gecikme olmadan test yapmamak stres oluyoruz. İnşallah en kısa zamanda nasip olur kucağınıza almak bebişiniziDün adet oldum Hayırlısı değilmiş, bundan sonra regl bir hafta gecikmeden test yapmayacağım. Hem kendimi üzüyorum hem eşimi Sen tekrarladın mı, regl günün geçti sanırım değil mi? Şimdi gördüm son yazdığını, inşallah pozitifi görürsün canım