- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.801
daha çok var cicim ya aday adayı bilem yok:kedi:
bu arada eşarbın çok hoşmuşopuyorumnanaktan
saol canim
valla bendede öle aday adayi bile yok :1rolleyes: :gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok var cicim ya aday adayı bilem yok:kedi:
bu arada eşarbın çok hoşmuşopuyorumnanaktan
ne tatili kız :S
günaydın arkidişler
Kandilimiz mübarek olsun![]()
Hayatımıza hep birileri yön veriyor zaten kaç kişi aman ne derler demeden bi iş yapıyor yada kaç kişi etrafa kulak tıkayıp istediği gibi yaşıyor çok güzel bir yazı canım paylaştıgın için teşekkürler...
dun kayınvalidem gelicek demiştim gün içerisinde gelmiş bana bi gün öncesinden kalıcam cok özledim cocugu demişti annemde hergün bize gelip gittiği için bütün düzeni bozuldu kadının haklı olarak birazda kayınvalidem bakarsa dinlenirim die düşünüyordu akşam ben gidiyorum dedi e hani kalcaktın yok ben öle bişe demedim dedi hepimiz kaldık öylece ben onlara götürürsem bakarmış ben her sabah annem burnumun dibinde oldugu halde götüremiyorum yakın olsa neyse nasıl götüriyim geliyim işe gidiyim canmı dayanır buna bu duruma o kadar sinirlerim bozuluyorki oturdum ağladım gece bir sürü Allahım kimseyi kimseye muhtac etmesin kimseye gerek kalmasada keşke cocuguma ben baksam ortada kalmıs gibi yavrum o kadar zoruma gidiyorki bu durum anlatamam kızlar su anda bile gözlerim doluyor eşimde çok üzüldü yanında götürsen işe olmazmı diyor off offff bi gün patlıycam ama ne zaman bilmiyorummmafoldumben
annem bakıyor Allah bir değil bin kere razı olsun ondan ama zaten bırakıyorum onun için üzgünüm çok hassas oldugum bi konuda böyle söylenen en ufak sey canımı yakıyor canım bneim hiç bişeden haberi yok o kadar muhtaçki bakıma kim sahip çıkarsa kim bakarsa artık su an yasadıgım duyguyu anlatmaya imkan yok üzülmemek için çabalıyorum ama olmuyor canım annelik gerçekten cok farklı bişey
kusura bakmayın sabah sabah sizinde canınızı sıkmak istemezdimmafoldumben
bizde öyle düşünyorduk 1 hafta annem 1 hafta kayınvalidem ama malesef yanasmıyor walla içim öyle doluki çok şey söylemek geliyor içimden bazen herşeyi bırakıp oturup çocuguma bakıyım diyorum ama oda olmuyor ne yazıkki bir süre daha sabredicem bu duruma sonra kreşe vermeyi düşünüyorum zaten en azından kimseye minnetim olmaz boshayallersmile
bizde öyle düşünyorduk 1 hafta annem 1 hafta kayınvalidem ama malesef yanasmıyor walla içim öyle doluki çok şey söylemek geliyor içimden bazen herşeyi bırakıp oturup çocuguma bakıyım diyorum ama oda olmuyor ne yazıkki bir süre daha sabredicem bu duruma sonra kreşe vermeyi düşünüyorum zaten en azından kimseye minnetim olmaz boshayallersmile
birde çok özledim deyip sevmeye geliyormuş ey allahım... sen senin kıza dil çıkarmayı öğret babaanne geldiğinde çıkarsın dursunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kreş de mantıklı canmm
bahsettiğim yiğenime de babannesi bakıo ama söylene söylene çok isteyerek bakıo ama gece gündüz annesine vermek istemio kendi çocuğu zannediyo kuzenm de sabırla biraz daha büyümesini beklio kreşe vermek için :1hug:
birde çok özledim deyip sevmeye geliyormuş ey allahım... sen senin kıza dil çıkarmayı öğret babaanne geldiğinde çıkarsın dursunsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni