• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızz onu yazalı ne kadar oldu ben msne girdim kavgamı ettim ayağımın tozuyla kkya geldimzemuszemus

sonunda geldim canımmmmmmmmmmmm delikafadulden

bu saatte üşenmedim kalktım sigara böreği sardım,pişirdim ve yiyormmm .. zayıflıcam ya delikafadulden

siz napıyosunuz canlarrrr zemuszemus

:lepi: :lepi: :lepi:seviyorum seniyerimseniben
herbişeyi beceriyon animallah:içelim:

bende seni hatta sizi tatlım seviyorum valla... çoğu zaman kkya dalıyorum çocuğu unutuyorum aklinialirimsmileaklinialirimsmile

onim hoşgeldin tatlım... sende tam gece kuşusun hee gündüz pc vermyorlarmı sana yoksa evdeyim diye uyuyonmu bütün gün heeboshayallersmile

bende seni hatta sizi tatlım seviyorum valla... çoğu zaman kkya dalıyorum çocuğu unutuyorum aklinialirimsmileaklinialirimsmile

onim hoşgeldin tatlım... sende tam gece kuşusun hee gündüz pc vermyorlarmı sana yoksa evdeyim diye uyuyonmu bütün gün heeboshayallersmile

Şeniz Şeniz Şenizboşver onu sen beni sev:teselli:

sonunda geldim canımmmmmmmmmmmm delikafadulden

bu saatte üşenmedim kalktım sigara böreği sardım,pişirdim ve yiyormmm .. zayıflıcam ya delikafadulden

siz napıyosunuz canlarrrr zemuszemus

kızz onlar löp löp yağ olur bu saatteCADIARZU

hoşbuldum talya m... valla ben gecelerin kızıyım.. gece uyumam ,gündüz kalkmam.. bunalıma giricem yakında..

siz niye kavga ettiniz gene :mymeka:

hahahayyy valla sultan aşağıda güya konuyu takip ediyorr... arada bi iki yazıyor sonra yine uçuştaakaydirigubbakcemile4

hoşbuldum talya m... valla ben gecelerin kızıyım.. gece uyumam ,gündüz kalkmam.. bunalıma giricem yakında..

siz niye kavga ettiniz gene :mymeka:

işle ilgili tatlım... işyerinden iki arkadaş malları pazarlamak için şehir dışına gidicek buda benim ağzımı arada aslında bendemi gitsem bir haftalığına diye... bende atladım git diye... bu gitme özlerim felan dememi bekliyordu git diyince bozulduguclubacismileguclubacismile başından atmak için git dyorsun felan dedi... önce kendi gidiyim diyor sonra git diyincede tripleniyor delimi nekaydirigubbakcemile3

Back