- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.781
hay senin okeyine tüküreyim sultanokötükedihüso
nie gi aklinialirimsmile
birazdan bir iki resim ekliyeyimde gözünüz g.tünüz senlensin aklinialirimsmile :jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nie gi aklinialirimsmile
birazdan bir iki resim ekliyeyimde gözünüz g.tünüz senlensin aklinialirimsmile :jeyyar:
bu topikte coştun sen heeee:roflol:
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnigızz biricik yarınki duada sultano olmasınnn hatun hasss kumarcı gece kumar oynayıp gündüz duaa ederse mazallah sizin taliplerde kumarcı felan olurrkaydirigubbakcemile3
he sorma valla :roflol::roflol:
noluyo yaaaaaaa benide katin duayaaaaaaaaaaa, kumarci felan degilim bennn, o isleri biraktim ben velleheee delikafadulden :roflol::roflol: :bbo: :gitme:
işle ilgili tatlım... işyerinden iki arkadaş malları pazarlamak için şehir dışına gidicek buda benim ağzımı arada aslında bendemi gitsem bir haftalığına diye... bende atladım git diye... bu gitme özlerim felan dememi bekliyordu git diyince bozulduguclubacismileguclubacismile başından atmak için git dyorsun felan dedi... önce kendi gidiyim diyor sonra git diyincede tripleniyor delimi nekaydirigubbakcemile3
ben geldimm a.s
eşarbın çok hoş sultan
eteğin altında taytmı,çorapmı,yoksam paçalı donmu var hehheeh :roflol:
ben geldim ama gelin olmak şar mıbilmiyorumkismile
tabi canim bende gelin degilim zatiiiiiiiiiiii :1hug: