• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hay senin okeyine tüküreyim sultanokötükedihüso

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnigızz biricik yarınki duada sultano olmasınnn hatun hasss kumarcı gece kumar oynayıp gündüz duaa ederse mazallah sizin taliplerde kumarcı felan olurrkaydirigubbakcemile3

bu topikte coştun sen heeee:roflol:

he sorma valla :roflol::roflol:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnigızz biricik yarınki duada sultano olmasınnn hatun hasss kumarcı gece kumar oynayıp gündüz duaa ederse mazallah sizin taliplerde kumarcı felan olurrkaydirigubbakcemile3

noluyo yaaaaaaa benide katin duayaaaaaaaaaaa, kumarci felan degilim bennn, o isleri biraktim ben velleheee delikafadulden :roflol::roflol: :bbo: :gitme:

he sorma valla :roflol::roflol:

noluyo yaaaaaaa benide katin duayaaaaaaaaaaa, kumarci felan degilim bennn, o isleri biraktim ben velleheee delikafadulden :roflol::roflol: :bbo: :gitme:

hehehehehe ederizzz gıızzz duanın güücüü gibisi varmı... önce kumarı bırak diye dua ederiz sonrada hayırlı kısmetler diye korkma sen bacımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorummm... benimkii duştan çıkmışş... azcık msjlaşalım... o aradada ütümü yapem.. sonrada vur kafayı uyku:ecrin_bebek: hepinize iyi geceler...

not: herkesler sevdiğini görsün inşallahh, olmayanlarda sevgili adaylarını görüversinnsempatiksalakcinni

işle ilgili tatlım... işyerinden iki arkadaş malları pazarlamak için şehir dışına gidicek buda benim ağzımı arada aslında bendemi gitsem bir haftalığına diye... bende atladım git diye... bu gitme özlerim felan dememi bekliyordu git diyince bozulduguclubacismileguclubacismile başından atmak için git dyorsun felan dedi... önce kendi gidiyim diyor sonra git diyincede tripleniyor delimi nekaydirigubbakcemile3

hmmm aman ne tribiyse onun ki de.. iyi yapmışsın sen canım boşver :mymeka:

iyi geceler canım.. kolay gelsin mucuk

Son düzenleme:
ressim.jpg

ress1.jpg

bööön cekindimmm bayanssulusmile

ben geldimm a.s

eşarbın çok hoş sultan
eteğin altında taytmı,çorapmı,yoksam paçalı donmu var hehheeh
:roflol:

Back