• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ayy yemeğini mi yapsam yine yaa
çorbam var bi tek evde de sebze olarak ıspanak ve pırasa varr
6,30da evde oluyorum eşim de 8 olmadan gelio bazen erkenden gelio ama ayy aç kaldk :))))

sıcak sıcak kıymalı ıspanak yap tatlım çorban da varmış mis gibi yanına
3. çeşiti uyduramadım ama :))

hamur yoğurup üstüne kavrulmuş pırasaları üstünede kırama yumurta ile sürünce oda aynı pizza gibi oluyocokacimcoook

hamur yoğurup üstüne kavrulmuş pırasaları üstünede kırama yumurta ile sürünce oda aynı pizza gibi oluyocokacimcoook

canım pırasaları az haşlıyorsun içine baharat yağ tuz falan katıyorsun ayrı yerde soğan kavuruyosun karıştırıyorsun istersen içine ette koyabilirsin ama koymasan daha güzel oluyor yufkaya koyuyorsun fırında pişiyorsun süper oluyor

canm doğru anladm dimi bi anlatm hemen :)))
pırasaları doğrayıp haşlıyorum tuz baharat ilave ediyorum suyunu süzüyorumm
soğan kavuruyorumm
sonra ikisini birbirine karıştırıyorumm
peki yufka aralarına sadece yağ mı sürcemm
yağ ve süt karışımı mı

canım soğanı kavuruyorsun ya yağda onun için aralarına yağ sürmene gerek yok
evet haşla suyu süz ama çok haşlama istersen soğanla kavurada bilirisn ikisinide denedim değişen birşey yok

ya benim öyle balayı tutkum yok nedense, odun gibi hissediyorum bazen kendimi :))
Düğün istemiyorum nikah olacak, nişanıda aslında istemiyorumda iki tarafta kalabalık olduğu için yapılacak, balayınıda hiç konuşmadık yani ben gitmek istemiyorum, sonra yaz olunca tatile gideriz artık, zaten farklı bir şehirde yaşıcaz, kimse olmayacakki.

ben de sevemem öyle merasimleri teraneleri. millet eğlensin diye hiç kasmadım kendimi valla. çünkü kimseyi memnun edemzsin.sen en güzel gügün diye yırtınıcaksın o kadar masraf yapıcaksın herkes yine de bi kulp bulucak. kimi nişanlığına laf eder kimi menuye kimi ortama tutulan salona. hiiiç işim olmaz.

ben herşeyi kaynanamın kursağında bıraktım yazık. ne kötü gelinim.
ne nişan yaptım ne düğün ne kına gecesi.
zaten eşimle tanışıyorduk söz yaptık aylar sonra da okul bitince evlendik. herşey sade bizim istediğimz gibi oldu millete beğendircem diye harcamadığımız paraları biz kendimiz yedik :))

kristaltane yufkaların arasına ne süreceğimi de söyle eve gidince yapayım böreği :))) yufkam vardı evde

ayy başkalarını eğlendirmek için deil ama sırf kendim eğleneyim die nişan da yaptık kına gecesi de düğünde :))))

canm 3. çeşide gerek yok eşim kızıyo bu kadar yeter die :))))
tamamdır ya pırasalı börek yapcam ya da ıspanak oleyy :))))

:)) ne güsel dayanışmanın gözünü seveyim halllettik bile. bugün bana yarın sana.

aaa bu arada aklıma geldi eşin seviyorsa yumurtalı ıspanaklı mıhlama da yapabilirsin.

selenay sendende bir yorum alalım o zaman :))
Ben balık sözlüm boğa süle bakalım hadi...

kelin ilacı olsa başına sürer dicem bacım
bende de bitane boğa var da kaydirigubbakcemile3
ama sizin uyumunuzun çok daha güzel olduğu bir gerçek
sizde lider sözlündür, sen daha çok uyum sağlayan tarafsın
o daha çok lider olan, güçlü olandır, seni dış bütün kötülüklerden koruyandır
ee bu da haliyle çok hoşuna gidecektir tabi
sen etkinlik yönünden fikir belirtirsin o da seve seve bütün lüksü ve ihtişamı ile yapabilendir
yalnız son yıllarda %90 oranında boğaların para sıkıntısı çektiği de bir gerçektir

ohh çok sevindim ozaman zahmet olmazsa ben de kendim için bi yorum alabilir miyim senden?
ben balık kocişim koç :) farklı birinden yorum almak güzel olcak

amanıın bir ateş ve bir su
ve sen en hassas ve kabuğunda su grubu olduğun için bu ilişkide en verici taraf sensindir
koçlar da aslanlar gibidir lider olmayı sever
yalnız sitarem sen derinliklerin burcusundur eşin neredeyse tamamen yüzeysel
ve sen kırılgan bir yapıya sahip olduğun için çoğu zaman hareketlerini anlamaz incinirsin
şey diyorlar hep astrolojide birbirini takip eden burçlar birbirinin eksiğini tamamlar
o yüzden sende olmayanlar tamamen eşindedir
eşinde olmayanları da sen barındırırsın
biraz dikkat ve özveri isteyen bir ilişki

benden de bunlar kızlar
geç kaldı kusura bakmayın
iş yerinden ancak cevaplayabildim olumunekankayizsmile

kristaltane yufkaların arasına ne süreceğimi de söyle eve gidince yapayım böreği :))) yufkam vardı evde

canım dedim de tam anlatamamışım heralde canım hani soğanı yağda kavuruyorsun ya yufkaların arasına da yağ koysan çok yağlı olur aralarına su sürebilirsin ama yağ sürme soğann yagı dengeler canım

Back