- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.481
hoşgeldin canım
hoşbulduk sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım
kızlar ya bişey sorsam bildiğiniz tesettür tatil yerleri varmı, yazın yengem gitmeyi planlıyor.
Armutlu'yu biliyorum sadece orada da havuzlar falan hep paralı
kapris otel var çok güzelmiş hemde hazuzlar falan bedava açık büfe çok met ediyolar
ben de gelinlik modelleri ve gelin başı modelleri koleksiyonu yapmıştım klasörlerce
gelinlik fuarından gelinlik dergileri toplamıştım bilseydim böyle ihtiyaç olduğunu saklardım şimdi ne güzel olurdu tüh(
ama eminönünde falan kuaför ve gelinlikçi malzemeleri satan toptancılar var oralardan dergi edinebilirsiniz kızlar.
güzellerr lafınızı balla kessem :)))
akşama ne yemek yapsam fikir verir misinizz
bide bişi sorcamm pırasayla yemeği dışında ne yapabilirmm
mutfakta acemiyim dee var mıdır başka pişirme şekli
güzelmiş gerçektem ya şu resim koymayı anlatsana yapamıyorum bir türlü
ayvalık da körfez tatil köyü var canım hanımlar için ayrı havuzu hamamı falan var
ama devre mülk gibi 5 yıldızlı otel diil odan var mutfağı var ev gibi yani dışarda cafesi restoranı var istersen ama evde de kendin hazırlayabiliyosun yani.
antalyada şah inn var ben balayımı orda yapmıştım orda da herşey ayrı ayrı
bu ikisi tesettürlü camialar tarafındna biliniyor müşteri kesimi hep bizler gibi muhafazakar insanlar erkekleri de dikkatli yani
didim de caprice var ama orası pek muhafazakar diyemicem paranı konuşturunca her imkan var gibisinden.. güya deniz havuz ayrı ama ortam düzgün diil.
inş. canım Allahım gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o ewet canım zeyenp begüm adında cok tatlı bi meleğim var 7.5 aylık oldu
buda kendisi burda 4 aylıktı ama:)
![]()
:lepi:
pırasa böreği çok güzel oluyor şiddetle tavsiye ederim canım
saol canım
güzellerr lafınızı balla kessem :)))
akşama ne yemek yapsam fikir verir misinizz
bide bişi sorcamm pırasayla yemeği dışında ne yapabilirmm
mutfakta acemiyim dee var mıdır başka pişirme şekli
hereve lazım ya keşke benimde böyle bi yengem ablam falan olsa sitareecim senin bilgin olmayan bi konu varmı
bende aynı derten muzdaribim şimdi annem dışarı çıktı yemek yao diyo ne yapacağımı söylemedi kafana göre takıl dedi. ben evlenirse eşim açkalacak diyorum, ne yapıyım diye düşünene kadar akşam oluyoklava: il dövecek beni