• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

:)) ne güsel dayanışmanın gözünü seveyim halllettik bile. bugün bana yarın sana.

aaa bu arada aklıma geldi eşin seviyorsa yumurtalı ıspanaklı mıhlama da yapabilirsin.

evtt canmm saolasınızz
mıhlama dediğin ıspanağı kavurup üstüne yumurta kırıoz ya o mu canm :)) onu sever eşim ama adı mıhlama mı bilmiom :))

iyim kuzum bende, bitene resim yükliyemde topic senlensin dedim,
gecen gün markette balikla biririmie asik oldukkk :asigim: tam öpüsüyoduk paparazzi resmimizi cekti :roflol:

fischl.jpg

Son düzenleme:
kelin ilacı olsa başına sürer dicem bacım
bende de bitane boğa var da kaydirigubbakcemile3
ama sizin uyumunuzun çok daha güzel olduğu bir gerçek
sizde lider sözlündür, sen daha çok uyum sağlayan tarafsın
o daha çok lider olan, güçlü olandır, seni dış bütün kötülüklerden koruyandır
ee bu da haliyle çok hoşuna gidecektir tabi
sen etkinlik yönünden fikir belirtirsin o da seve seve bütün lüksü ve ihtişamı ile yapabilendir
yalnız son yıllarda %90 oranında boğaların para sıkıntısı çektiği de bir gerçektir

amanıın bir ateş ve bir su
ve sen en hassas ve kabuğunda su grubu olduğun için bu ilişkide en verici taraf sensindir
koçlar da aslanlar gibidir lider olmayı sever
yalnız sitarem sen derinliklerin burcusundur eşin neredeyse tamamen yüzeysel
ve sen kırılgan bir yapıya sahip olduğun için çoğu zaman hareketlerini anlamaz incinirsin
şey diyorlar hep astrolojide birbirini takip eden burçlar birbirinin eksiğini tamamlar
o yüzden sende olmayanlar tamamen eşindedir
eşinde olmayanları da sen barındırırsın
biraz dikkat ve özveri isteyen bir ilişki

benden de bunlar kızlar
geç kaldı kusura bakmayın
iş yerinden ancak cevaplayabildim olumunekankayizsmile

saol tatlım yorumun için.
evet biliyorum ateş suyu söndürür
eşimi idare eden hep bnmdir giden benden gider ama yine de anlaşıyoruz çünkü burcunu bana olan sevgisi törpülüyor sanırım. dışarıda tam bir koç burcu ama evde gören tanıyamıyor sen bu çocuğa napıosun diye. bazen ben çok düşüncesiz oluyorum o tam bir ince düşünce kumkuması. biribirimiz böyle tamamlıyoruz işte :)

hoşgeldin biricik
sultancım o nasıl bi resim topiğimiz kapanmasın
yerimseniben

haklisin biraz ayip bir resim ama hos görün artik, askimiz cok büyük nede olsa :utangac: :asigim: :roflol::roflol::roflol:

hoşbulduk kristalim
nan sultano şimdide balıklaramı taktın:jeyyar:ama ben o balığı yicemcokacimcoooksana yar etmem:roflol:

giz yime benim askimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :gitme: :gitme: :1shok:

bende sadelikten yanayım fazla tantanayı sevmem ama annemleri nası ikna ederim bilemiyoruboshayallersmile

o gün senin günün canım senden başka kimsenin yorum yapmasına izin vermemelisin.

sen ve eşin nasıl istiyorsanız öyle olmalı siz karar vermelisiniz. geri dönüp baktığında bu niye böyle olmuş keşke şöyle olsaydı dememek için içinde uhte kalmaması için kimi gerekiyorsa onu ikna etmelisin. ki bence kimseyi ikna etmek zorunda da değilsin.

Back