• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bende aynı derten muzdaribim şimdi annem dışarı çıktı yemek yao diyo ne yapacağımı söylemedi kafana göre takıl dedi. ben evlenirse eşim açkalacak diyorum, ne yapıyım diye düşünene kadar akşam oluyo:oklava: il dövecek beni

nette bi site vardı şimdi tam hatırlayamadım evde ne malzeme var yazıosun sana yemek tarifleri çıkarıo canım yada pratik yemekler diye google da ara süresine yada yapma zorluğunua göre yemek seçebiliyosun.

caprice otel olarak çok çok güzel bi otel tam 5 yıldızlı avrupa standartlarına sahip yok yok ama özellikle kapalılar için otel sorulduğunda tavsiye edilmicek bi yer bence.

ben memnun kalmadım şahsen. denizi ayırmışlar güya arada ne paravan ve ne bişiy erkekler için olan kısımın yanında erkek kadın karışık kısım başlıyo onun yanında bayanlar kısmı ne anladım bn o işten.

kadınlar için kapalı havuzu tam kapalı değil gözetlenebiliyor helikopterlerle taciz ediliyor sık sık. haberlere bile çıkmıştı.

bunlar bnm şahsi fikrim ve şahit olduklarım tabi.

aaa çok şaşırdım ya havuza girerken çantalarımızı bile didik didik arıyolardı telefon camera vs olmasın die adamlar ellerinden geleni yapıolar bence

eylülgüzeli eşin de yardmcı olur hoş aşkm ne yapm diom sen blin dio bak makarna yaparm yine deyince ya yap dio ya da fikir verio :))) bugün de mi aşkıma sorsam ki

of nekadar cok gonusmussunuz gizlar ya bakamadim son sayfalara kafamçokkarıştı

nbr bakam olumunekankayizsmile

uuuu bayılırım pırasaya lmonlu limonlucokacimcoook

casper sözlüme şimdiden soruyorum sevdiği yemekleri öğreneyim diye, zavallım diyoki ne yemek yapsan yerim :))
Sonradan değişirmiki??

canım caprisede denize haşemayla girebilirsin bayanlar havuzu çok güzel akşamları eğlenceler falan yapılıo bayanlara özel bende çok memnun kaldım yemekleride hariiika bide bera otel varmış methini çok duydum alanyada internetten inceleyebilirsin balayımızı orda yapıciiiz inşallah caprisden daha lüxmüş oraya gidenler caprisi beğenmemişlerdide ben bayıldım kilo bile aldım orda deniz içinde yalovada ihlas armutlu tatil köyü var harika biyer bayanlar denize cıp cıp giriyo ağaçlar falan var arada mesafe var güvenlik görevlisi vs erkek sinek bile giremiyo bayanssulusmile

denize haşemayla girebiliyosun da tatlım ıslanınca o mayo yapışıo üstüne yerimseniben onu napcez? etrafta erkek olunca ha ıslak haşemalısın ha çıplak. hatta daha seksüsün kaydirigubbakcemile3 deniz kadınlara özel diil etrafta erkek oluyo ondan sebep bnm memnuniyetsizliğim yoksa açık büfesine mutfağına lükslüğüne lafım yok.

ben ce balayı deniz havuz olması hataymış kendimden biliyorum. işte muhafazakar bi yere gitmesen bi dert gitsen ee balayında karı koca ayrı eğleniyosun ne anladım bn o işten oluyo.
erkekler denizde sen havuzda anca yemek zamanı birleşiyosun falan. en iyisi balayı için yine güzel 5 yıldızlı bi otel ama tarihi mekanlar tercih edilmeli birlikte gezip eğlenicek şekilde yada orman havası alıncak camping gibi bi tatil.

amma çok konuşuyorum herşeye karışıyorum dimi yaa kusuruma bakmayın :kedi:

ayy yemeğini mi yapsam yine yaa
çorbam var bi tek evde de sebze olarak ıspanak ve pırasa varr
6,30da evde oluyorum eşim de 8 olmadan gelio bazen erkenden gelio ama ayy aç kaldk :))))

casper sözlüme şimdiden soruyorum sevdiği yemekleri öğreneyim diye, zavallım diyoki ne yemek yapsan yerim :))
Sonradan değişirmiki??

değişmez kız benimkide öle opuyorumnanaktan işine geliosa mantı yaptım eşşeğe ramazanda ey gidin günler dibi düştüşakkıdı bie veleniyimde tek sıkıntı yemek olsun mutfakta üstüme tanımam :lepi::hooray:kupa kendime

Sonradan değişirmiki??

ayy benm aşkm da öyle diyordu 5 aydr da bi değişme yok arada aşkım bee bi börek yapta yiyelim der :)))
hatta 3 çeşit yapınca 2 çeşit yeter diye 3. çeşiti yapma boşver dio yoruluom diee
ayy seviom aşkımı yaa

aaa çok şaşırdım ya havuza girerken çantalarımızı bile didik didik arıyolardı telefon camera vs olmasın die adamlar ellerinden geleni yapıolar bence

otel güvenliğine sözüm yok telefon kamera zaten yasak 3. sınıf her otelin havuzun da bu kural var.

bide dediğim gibi gelen müşteri kesimi de çok dikkatli değil muhafazakar değil pek. kapalı çok sosyete var. açıklardan daha şuh daha frapan.

ben bi gün yemekteyiz otelde eşime diyorum ki yaa ben bu kadını bi yerden tanıyorum nerde gördüm çıkaramıyorum kadında çarşaflı falan. dışarda pür tesettür anam sonra ertesi gün tekrar görüdm havuzda ben shok :1shok: dün yemekte gördüğüm çarşaflı hatun çırılçıplak güneşleniyo var mı böyle bişi. hem çarşaflısın hem kadın kadına bile sınırlar olduğunu bana namahrem olduğunu bilmiyosun. ben böyle densizlere sinirleniyorum arkadaş elimde değil yani:oklava:

tbsf tebrikler canmm :)))
ben de mutfağa 5 aydr giren biri olarak kendimi alkışlıyorum :)))

ya benim öyle balayı tutkum yok nedense, odun gibi hissediyorum bazen kendimi :))
Düğün istemiyorum nikah olacak, nişanıda aslında istemiyorumda iki tarafta kalabalık olduğu için yapılacak, balayınıda hiç konuşmadık yani ben gitmek istemiyorum, sonra yaz olunca tatile gideriz artık, zaten farklı bir şehirde yaşıcaz, kimse olmayacakki.

tbsf tebrikler canmm :)))
ben de mutfağa 5 aydr giren biri olarak kendimi alkışlıyorum :)))

tarifini verirsen eve gidince denerm canmm :)))

canım pırasaları az haşlıyorsun içine baharat yağ tuz falan katıyorsun ayrı yerde soğan kavuruyosun karıştırıyorsun istersen içine ette koyabilirsin ama koymasan daha güzel oluyor yufkaya koyuyorsun fırında pişiyorsun süper oluyor

Back