- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.501
bende aynı derten muzdaribim şimdi annem dışarı çıktı yemek yao diyo ne yapacağımı söylemedi kafana göre takıl dedi. ben evlenirse eşim açkalacak diyorum, ne yapıyım diye düşünene kadar akşam oluyoklava: il dövecek beni
canmm öyle olmuo merak etmee sadece karar verme işlemi uzun sürüyo off off
ben hiç mutfağa girmezdm düğünden sonra girdim ki yaptığım hr yemek çok lezeettli oluoo
caprice otel olarak çok çok güzel bi otel tam 5 yıldızlı avrupa standartlarına sahip yok yok ama özellikle kapalılar için otel sorulduğunda tavsiye edilmicek bi yer bence.
ben memnun kalmadım şahsen. denizi ayırmışlar güya arada ne paravan ve ne bişiy erkekler için olan kısımın yanında erkek kadın karışık kısım başlıyo onun yanında bayanlar kısmı ne anladım bn o işten.
kadınlar için kapalı havuzu tam kapalı değil gözetlenebiliyor helikopterlerle taciz ediliyor sık sık. haberlere bile çıkmıştı.
bunlar bnm şahsi fikrim ve şahit olduklarım tabi.
of nekadar cok gonusmussunuz gizlar ya bakamadim son sayfalara kafamçokkarıştı
nbr bakam olumunekankayizsmile
of nekadar cok gonusmussunuz gizlar ya bakamadim son sayfalara kafamçokkarıştı
nbr bakam olumunekankayizsmile
canım caprisede denize haşemayla girebilirsin bayanlar havuzu çok güzel akşamları eğlenceler falan yapılıo bayanlara özel bende çok memnun kaldım yemekleride hariiika bide bera otel varmış methini çok duydum alanyada internetten inceleyebilirsin balayımızı orda yapıciiiz inşallah caprisden daha lüxmüş oraya gidenler caprisi beğenmemişlerdide ben bayıldım kilo bile aldım orda deniz içinde yalovada ihlas armutlu tatil köyü var harika biyer bayanlar denize cıp cıp giriyo ağaçlar falan var arada mesafe var güvenlik görevlisi vs erkek sinek bile giremiyo bayanssulusmile
uuuu bayılırım pırasaya lmonlu limonlucokacimcoook
eylülgüzeli eşin de yardmcı olur hoş aşkm ne yapm diom sen blin dio bak makarna yaparm yine deyince ya yap dio ya da fikir verio :))) bugün de mi aşkıma sorsam ki
casper sözlüme şimdiden soruyorum sevdiği yemekleri öğreneyim diye, zavallım diyoki ne yemek yapsan yerim :))
Sonradan değişirmiki??
casper sözlüme şimdiden soruyorum sevdiği yemekleri öğreneyim diye, zavallım diyoki ne yemek yapsan yerim :))
Sonradan değişirmiki??
aaa çok şaşırdım ya havuza girerken çantalarımızı bile didik didik arıyolardı telefon camera vs olmasın die adamlar ellerinden geleni yapıolar bence
tarifini verirsen eve gidince denerm canmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?