Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlar ya bişey sorsam bildiğiniz tesettür tatil yerleri varmı, yazın yengem gitmeyi planlıyor.
Armutlu'yu biliyorum sadece orada da havuzlar falan hep paralı

ayvalık da körfez tatil köyü var canım hanımlar için ayrı havuzu hamamı falan var
ama devre mülk gibi 5 yıldızlı otel diil odan var mutfağı var ev gibi yani dışarda cafesi restoranı var istersen ama evde de kendin hazırlayabiliyosun yani.

antalyada şah inn var ben balayımı orda yapmıştım orda da herşey ayrı ayrı

bu ikisi tesettürlü camialar tarafındna biliniyor müşteri kesimi hep bizler gibi muhafazakar insanlar erkekleri de dikkatli yani

didim de caprice var ama orası pek muhafazakar diyemicem paranı konuşturunca her imkan var gibisinden.. güya deniz havuz ayrı ama ortam düzgün diil.

selenaycım bu modelde çok hoşuma gidiyo böyle bişeyde diktirebilirsin model işi kolayda güzel düken biyer bulmak lazım

ben de gelinlik modelleri ve gelin başı modelleri koleksiyonu yapmıştım klasörlerce
gelinlik fuarından gelinlik dergileri toplamıştım bilseydim böyle ihtiyaç olduğunu saklardım şimdi ne güzel olurdu tüh (

ama eminönünde falan kuaför ve gelinlikçi malzemeleri satan toptancılar var oralardan dergi edinebilirsiniz kızlar.

güzellerr lafınızı balla kessem :)))
akşama ne yemek yapsam fikir verir misinizz
bide bişi sorcamm pırasayla yemeği dışında ne yapabilirmm
mutfakta acemiyim dee var mıdır başka pişirme şekli

hereve lazım ya keşke benimde böyle bi yengem ablam falan olsa sitareecim senin bilgin olmayan bi konu varmı

:lepi:

pırasa böreği çok güzel oluyor şiddetle tavsiye ederim canım

güzelmiş gerçektem ya şu resim koymayı anlatsana yapamıyorum bir türlü

canım hızlı resim.com a gir resmi yükle forumlar3 kısmında yazan linki kopyala burda mesaj hanesine yapıştır aynen resim çıkıyoopuyorumnanaktan biriciğin kulakları çınlasın

saol canım

caprice otel olarak çok çok güzel bi otel tam 5 yıldızlı avrupa standartlarına sahip yok yok ama özellikle kapalılar için otel sorulduğunda tavsiye edilmicek bi yer bence.

ben memnun kalmadım şahsen. denizi ayırmışlar güya arada ne paravan ve ne bişiy erkekler için olan kısımın yanında erkek kadın karışık kısım başlıyo onun yanında bayanlar kısmı ne anladım bn o işten.

kadınlar için kapalı havuzu tam kapalı değil gözetlenebiliyor helikopterlerle taciz ediliyor sık sık. haberlere bile çıkmıştı.

bunlar bnm şahsi fikrim ve şahit olduklarım tabi.

bende aynı derten muzdaribim şimdi annem dışarı çıktı yemek yao diyo ne yapacağımı söylemedi kafana göre takıl dedi. ben evlenirse eşim açkalacak diyorum, ne yapıyım diye düşünene kadar akşam oluyoklava: il dövecek beni

hereve lazım ya keşke benimde böyle bi yengem ablam falan olsa sitareecim senin bilgin olmayan bi konu varmı

bilmiyorum valla
mesleğim gereki çok okurum ondan olsa gerek
eşim yeri gelir yardımcı olurum ayaklı kütüphanem benim der yeri gelir laf koyar bozarım aman bunu da bilme bilgi çöplüğü derkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canmm öyle olmuo merak etmee sadece karar verme işlemi uzun sürüyo off off
ben hiç mutfağa girmezdm düğünden sonra girdim ki yaptığım hr yemek çok lezeettli oluoo

canım caprisede denize haşemayla girebilirsin bayanlar havuzu çok güzel akşamları eğlenceler falan yapılıo bayanlara özel bende çok memnun kaldım yemekleride hariiika bide bera otel varmış methini çok duydum alanyada internetten inceleyebilirsin balayımızı orda yapıciiiz inşallah caprisden daha lüxmüş oraya gidenler caprisi beğenmemişlerdide ben bayıldım kilo bile aldım orda deniz içinde yalovada ihlas armutlu tatil köyü var harika biyer bayanlar denize cıp cıp giriyo ağaçlar falan var arada mesafe var güvenlik görevlisi vs erkek sinek bile giremiyo bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…