• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

aaay bizim adamlar kardeşmi talyaya benim bette öyle kilo verdim hırsımdan kendilerine baksalarya:oklava:

bende onaa diyorum kg al diyee... valla göbeği ondan önce gidiyor gıdıkta öyllee.. sonrada dalga geçiyorum bi güzelsositosositosositososito

bende onaa diyorum kg al diyee... valla göbeği ondan önce gidiyor gıdıkta öyllee.. sonrada dalga geçiyorum bi güzelsositosositosositososito

ayyy bnde aşkım sana kilo çok yakışıo bak falan veriorum gazı biraz daha alsındaaaa çok pis intikam olcam köpo

ayyy bnde aşkım sana kilo çok yakışıo bak falan veriorum gazı biraz daha alsındaaaa çok pis intikam olcam köpo

hahahhayy gerçi benimki artık gaz yemiyor.. benden kısa bide kg alınca hepten kısaldı... diyor kg alıyorum boydan gidiyor yanında hepten küçük kalıyorum kaydirigubbakcemile4arada boyuyla yaşıyla dalga geçiyorum kuduruyorsengözlerimebaksanab

aaah ah

bugünüde yarıladık akşam oldu hasan hoca kescek beni

sitare daha öncede görmüştüm fotolarını tekrar baktım albümünede maşallahh çok güzel olmuşsun gelinliklee..zemuszemus bizede yakışçakmı aceba gelinlikboshayallersmile

tşk ederim canm keramet gelinlikte bn de diilkaydirigubbakcemile3
gelinlik herkese çok yakışır hele size yakışmaz mı hiç:kızgın:

hahahhayy gerçi benimki artık gaz yemiyor.. benden kısa bide kg alınca hepten kısaldı... diyor kg alıyorum boydan gidiyor yanında hepten küçük kalıyorum kaydirigubbakcemile4arada boyuyla yaşıyla dalga geçiyorum kuduruyorsengözlerimebaksanab

aferun gız kafa zehir maşallah bakalım bu akşam öldürme girişimleri başarılı olcakmı eve gellince sağım selim haber et:roflol:

ayyy beim gelinlikli bi resmim vardı ey gidi ey açıklık yıllarımda boshayallersmile

aaaay uykum geldi nasıl bi hayat ya yarından tezi yok kendime çeki düzen vericem

aaay bizim adamlar kardeşmi talyaya benim bette öyle kilo verdim hırsımdan kendilerine baksalarya:oklava:

kızlar kendinize okadar müdahale ettirmeyin yaa
onlara ne sizin kaç kilo olduğunuzdan abartı bi kilonuz yoksa siz halinizden memnunsanız onlara laf düşmez bence. bi kadın zaten kendini herkesten daha iyi bilir gerekirse kilo takibini de yapar. ne demek lafları yüzünden hırs yaptım kilo verdim falan.

onlar kendilerine baksınlar.şimdi kilolularsa evlenince iyice salarlar. siz onların tepesine binin. sen bana laf ediyosun. bn de senin şöyle olmanı istiyorum göbekli erkek istemiyorum diyin. aaa çok kızdım:oklava:

aferun gız kafa zehir maşallah bakalım bu akşam öldürme girişimleri başarılı olcakmı eve gellince sağım selim haber et:roflol:

yok kızz bugün aramız iyi tabi akşam son anda bir ekşın olmazsaşakkıdı

nan tbsf sen ne ara giydin gelinlik kimin gelinliği söyle bakem heeaklinialirimsmilebazen ablama diyorum fatihe gittiğimizde bir sürü gelinlikçi var parmağıma takayım bir yüzük nişanlı ayağına deneyeyim bi kaç gelinlikkaydirigubbakcemile4

kızlar kendinize okadar müdahale ettirmeyin yaa
onlara ne sizin kaç kilo olduğunuzdan abartı bi kilonuz yoksa siz halinizden memnunsanız onlara laf düşmez bence. bi kadın zaten kendini herkesten daha iyi bilir gerekirse kilo takibini de yapar. ne demek lafları yüzünden hırs yaptım kilo verdim falan.

onlar kendilerine baksınlar.şimdi kilolularsa evlenince iyice salarlar. siz onların tepesine binin. sen bana laf ediyosun. bn de senin şöyle olmanı istiyorum göbekli erkek istemiyorum diyin. aaa çok kızdım:oklava:

bazen abarttığı oluyorr... icene herşeye karışma gibi... giydiklerime filan.. heee deyip geçiyorum sonra bildiğimi yapmaya devamm:hulya::hulya:

bazen abarttığı oluyorr... icene herşeye karışma gibi... giydiklerime filan.. heee deyip geçiyorum sonra bildiğimi yapmaya devamm:hulya::hulya:

sana evli bi bayan tavsiyesi canım şimdi bu kadar karışan yarın öbür gün imzanın güveniyle herşeyine laf eder hee der geçemezsin. ipleri bu kadar kaptırma tavrını baştan koy. seçimlerine saygı duymayı bilsin.

sitare bende bazen böyle düşünüyorum..çoğu zamanda carlıyorum zaten laf söylediğinde alsanaalsanasmile

ama şuan alanı dışı çalışıyo o ayrı çünkü kapalı iş bulamadımafoldumben

bende bulamadım malesef :((
Şuan çok düşük bir maaşa angarya bir iş yapıyorum, ama türban ve namaz konusunda rahatım...

prensesim adına teşekkür ederim teyzeleriopuyorumnanaktan sitarecim huyuda benzer inşallah çok uysal bir bebek hiç yormuyor beni Allahım herkese zeynebim kadar akıllı uslu cimcime güzel bi ewlat versin:nazar:

oyy Allah nazarlardan saklasın, ay gördükçe bizimki bir an önce gelsinde biraz sevilecek kadar olsun diyorum
:ecrin_bebek:

canım bilkaç resim daha ekledim gördünmü intte güzel modeller var kafanda tasarla diktir en güzeli

gördüm canım sağol
diktirecek olursam tasarladım bişey ama
diktirebilecekmiyim onu bilmiyorum :1no2:

herkes niye sustu yahu:oklava:

bide geçmişten bütün yazıları okuyarak geliyorum ama herkese yetişemiyorum yazı konusunda malesef
ebru şahinin miydi bebiş Rabbim bağışlasın annesi ne tatlı bebiş o
ben korkarım öyle ulu orta bebeğimin resmini koymaya vallahi
nazar değer annesi

sitare burçlarla yorumlarına bakıyorum
bende pek meraklıyım burç işlerine baya yorum getiririm
ama ben kendime yorum getiremiyorum sırnaşık şey

bende bulamadım malesef :((
Şuan çok düşük bir maaşa angarya bir iş yapıyorum, ama türban ve namaz konusunda rahatım...

oyy Allah nazarlardan saklasın, ay gördükçe bizimki bir an önce gelsinde biraz sevilecek kadar olsun diyorum
:ecrin_bebek:

cimcimecim aynı dertten ben de muzdaribim öğretmenim ama kapalı çalışamıyorum malesef.
evlenmeden önce açık çalışıyordum ama o zaman henüz mezun değildim. okul bitip evlenince açık çalışmak zor geliyor. onun için aç şunun iç aç ne zaman kapancaz ozaman dedim artık.

istanbul da nerde oturuyorsun canım anadolu yakası yada avrupa? dindar bi yerde çalışıyorsun demek ki ne mutlu sana :)

Back