- Emoji Skoru
- 3.350
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.441
aaay bizim adamlar kardeşmi talyaya benim bette öyle kilo verdim hırsımdan kendilerine baksalaryaklava:
bende onaa diyorum kg al diyee... valla göbeği ondan önce gidiyor gıdıkta öyllee.. sonrada dalga geçiyorum bi güzelsositosositosositososito
ayyy bnde aşkım sana kilo çok yakışıo bak falan veriorum gazı biraz daha alsındaaaa çok pis intikam olcam köpo
sitare daha öncede görmüştüm fotolarını tekrar baktım albümünede maşallahh çok güzel olmuşsun gelinliklee..zemuszemus bizede yakışçakmı aceba gelinlikboshayallersmile
hahahhayy gerçi benimki artık gaz yemiyor.. benden kısa bide kg alınca hepten kısaldı... diyor kg alıyorum boydan gidiyor yanında hepten küçük kalıyorumarada boyuyla yaşıyla dalga geçiyorum kuduruyorsengözlerimebaksanab
aaay bizim adamlar kardeşmi talyaya benim bette öyle kilo verdim hırsımdan kendilerine baksalaryaklava:
aferun gız kafa zehir maşallah bakalım bu akşam öldürme girişimleri başarılı olcakmı eve gellince sağım selim haber et:roflol:
kızlar kendinize okadar müdahale ettirmeyin yaa
onlara ne sizin kaç kilo olduğunuzdan abartı bi kilonuz yoksa siz halinizden memnunsanız onlara laf düşmez bence. bi kadın zaten kendini herkesten daha iyi bilir gerekirse kilo takibini de yapar. ne demek lafları yüzünden hırs yaptım kilo verdim falan.
onlar kendilerine baksınlar.şimdi kilolularsa evlenince iyice salarlar. siz onların tepesine binin. sen bana laf ediyosun. bn de senin şöyle olmanı istiyorum göbekli erkek istemiyorum diyin. aaa çok kızdımklava:
bazen abarttığı oluyorr... icene herşeye karışma gibi... giydiklerime filan.. heee deyip geçiyorum sonra bildiğimi yapmaya devamm:hulya::hulya:
ama şuan alanı dışı çalışıyo o ayrı çünkü kapalı iş bulamadımafoldumben
prensesim adına teşekkür ederim teyzeleriopuyorumnanaktan sitarecim huyuda benzer inşallah çok uysal bir bebek hiç yormuyor beni Allahım herkese zeynebim kadar akıllı uslu cimcime güzel bi ewlat versin
canım bilkaç resim daha ekledim gördünmü intte güzel modeller var kafanda tasarla diktir en güzeli
herkes niye sustu yahuklava:
bende bulamadım malesef(
Şuan çok düşük bir maaşa angarya bir iş yapıyorum, ama türban ve namaz konusunda rahatım...
oyy Allah nazarlardan saklasın, ay gördükçe bizimki bir an önce gelsinde biraz sevilecek kadar olsun diyorum :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?