• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

satmışım bu dünyanın anasını babasını hiç umrumda değilkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 acayip gaza getirdi bu şarkı beniisırnaşık şeysırnaşık şey

sitarecim 3.5 aylık cinsiyeti bellimi oldu bebeğinin kızım demişin de normalde 4 aydan önce biraz zor belli oluyor sağlıcakla gelir inşallah meleğim canım dünyanın en güzel şeyi onlar kucağına alınca anlıycan dunyada çocugun kadar büyük bi sevgi daha yok çok farklı bir tatt oyhhhhhhhhhhhh kokusu burnuma geldi meleğimin:asigim:

ikili testte 3 boyutlu usg de doktor %85 kız dedi canım ben de kız olsun istiyorum işime geldi böyle kabul etmek. sonrasında bi süpriz yaparsa bebiş bilemicem.martın ilk haftası kontrolüm var bakalım belki bu sefer kesin öğreniriz.

senin de meleğin var galiba ne kadarlık kız mı erkek mi?

sağol cimcimem.. dalga geçiyor benimkii karpuz yata yata büyür bide rejim yapıyosun.. her bulduğun yerdede uyuyorsun diyorr manyaqq:umursamaz:

kızz tbsf ezo gelin çorba,makarna,dolma ve yoğurt menü buydu...kaydirigubbakcemile4

canım kaç kilosunki avatarda fizik güzel görünüyor, benimkide kiloya asla tahamülü yok, geçen geldiğinde belime sarılmış diyoki sen göbekmi yaptın... :oklava:

aminn canmmm

canmm hoşgeldnn
ayy valla yaa bis işe gelioz hanm okula gitmioo ben bide iş ev arası koşturuomm

hoşbulduk tatlım... ahhh ahhh zamane gençliği iştee... ne giyceğini şaşırmışta okula gidememişzemuszemus biz gaz lambasıyla ders yapıyorduk beesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

canım kaç kilosunki avatarda fizik güzel görünüyor, benimkide kiloya asla tahamülü yok, geçen geldiğinde belime sarılmış diyoki sen göbekmi yaptın... :oklava:

65kgyum tam tamınaa...68e kadar çıkabilirmişimguclubacismile pisss heriff bide sınır koyuyor.. sonrada ye diyor.. dedim deli ettin icene kg alayımmı almayımmı şaşırttı iguclubacismile

ya canım evet alışmak zor oluyo ben kendimi 3 yıldır buna hazırladığımı sanıyodum ama beklediğimden zor oldu bukadar zorlanacağımı tahmin etmiyorum allaha şükür inanç eksikliği görmüyorum kendimde başkalarının düşüncelerini takan bi insanda değilim aaa berbat olmuş hiç yakışmamış dense bile herkonuda böyle ben bişeyi beğendiysem orda bitmiştir bi karar verdim arkasında durmaya çalışyorum ben okul bitince kapanmayı planlıodum safişin yoğun isteğiyle bu tarihi biraz öne çektim buda zoruma gidiyo ya ben biraz fazla süslü bi kızdım şıkır şıkır kapanma isteğimi kimse ciidiye almıodu şuan hala inanamıolar :roflol: giyim tarzıma diikat etmeye çalışıyorum da dikkat çekme yada renkli giyinme konulşarında taviz veremiycem artık allah affetsin benim düşüncem başkalarına güzel görünmekten ziyade kendi hoşuma gidiosa aynaya baktığımda çime siniyosa tamamdır aynakolik bişeyim evin hertarafı ayna odamda 3 tane ayna var :teytey: bu resimdeki kız çok hoş maşallah çok beğendim ama ben öyle asla giyinmem dar pantolan kıvrık bacak görünüyo falan hoş diil eşarp şekli 10 numara ama

cimcimecim senin de gözün aydın
ayy ne güsel bi heyecandır
uzaktan gelicek bi misafiri beklemek gibiopuyorumnanaktan
kız mı erkek mi canım adını ne koycaklar?

kız canım, teyzesi gibi balık burcu olacak :))
İsmini Sudenaz düşünüyoruz ama yinede emin değiliz, düzgün bir isim bulamadıkki, isim öneriniz varmı kızlar??

kız canım, teyzesi gibi balık burcu olacak :))
ısmini Sudenaz düşünüyoruz ama yinede emin değiliz, düzgün bir isim bulamadıkki, isim öneriniz varmı kızlar??

tuba :dance:

kızım olursa adını ayşe koyucam inşallah babanesinin isminide koyabilirim isim çok önemli cnm bebğiniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
inş. canım Allahım gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o ewet canım zeyenp begüm adında cok tatlı bi meleğim var 7.5 aylık oldu

buda kendisi burda 4 aylıktı ama:)

3278.jpg

eylül ecrin bunlarda bizim kuzularımızın ismii.. abimin kızlarıı özledim beaaa hala olmakta zor akşam gidiyom yapışıyorlar paçamaazemuszemuskaydirigubbakcemile2

ebru abla o ne tatlı bişey oyle ya:nazar:

kuzenimin adı tuba

inş. canım Allahım gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o ewet canım zeyenp begüm adında cok tatlı bi meleğim var 7.5 aylık oldu

buda kendisi burda 4 aylıktı ama:)

3278.jpg

oyy güzelliğe bak maşallah barekallah, ayy benim yiğenceezimde bu kadar olacakmı...
Bi pembe elbise aldık ona çok güzel yaa
:ecrin_bebek:

ya canım evet alışmak zor oluyo ben kendimi 3 yıldır buna hazırladığımı sanıyodum ama beklediğimden zor oldu bukadar zorlanacağımı tahmin etmiyorum allaha şükür inanç eksikliği görmüyorum kendimde başkalarının düşüncelerini takan bi insanda değilim aaa berbat olmuş hiç yakışmamış dense bile herkonuda böyle ben bişeyi beğendiysem orda bitmiştir bi karar verdim arkasında durmaya çalışyorum ben okul bitince kapanmayı planlıodum safişin yoğun isteğiyle bu tarihi biraz öne çektim buda zoruma gidiyo ya ben biraz fazla süslü bi kızdım şıkır şıkır kapanma isteğimi kimse ciidiye almıodu şuan hala inanamıolar :roflol: giyim tarzıma diikat etmeye çalışıyorum da dikkat çekme yada renkli giyinme konulşarında taviz veremiycem artık allah affetsin benim düşüncem başkalarına güzel görünmekten ziyade kendi hoşuma gidiosa aynaya baktığımda çime siniyosa tamamdır aynakolik bişeyim evin hertarafı ayna odamda 3 tane ayna var :teytey: bu resimdeki kız çok hoş maşallah çok beğendim ama ben öyle asla giyinmem dar pantolan kıvrık bacak görünüyo falan hoş diil eşarp şekli 10 numara ama

eşarp şekli evet gerçekten hoş ben de beğeniyorum.
kişinin kendine saygısı için güzek giyinmesi ve bakımlı olmasına da evet ama evde durabildiği şekilde dışarı bu şekilde çıkmaya hayır diyorum üzülerek.
kadının güzelliği ziynetidir ve dışarı çıkarken namahremden sakınması gerekir.
bu tıpkı çok kıymetli bi mücevherini gözlerden sakınmak sadece hak edenle paylaşmaktır.

ha sakın yanlış anlama demek istediğim içten güzel olup dışarı kötü çıkmak değil dışarı çıkarken tesettürü sağlayan bir dış kıyafet giymek. bu bi pardesü olur bi ceket olur bi dökümlü kıyafet olur bilemem. işte bu kısımda kendi zevkini ve seçimini konuşturabilirsin ama tesettür malesef kişiden kişiye değişmez belli sınırları vardır. ben pantolonun üztüne daracık bi tunikle dışarı çıkabilenleri tesettürlü kabul edemiyorum. vücut hatlarını belli eden kıyafet bana göre tesettürlü değildir.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy maşallahhh canım benim nekadar tatlı bişe ya oooyyy bebeğim

Back