• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

inş. canım Allahım gönlüne göre verir sağlıklı sıhhatli olsunda önemli olan o ewet canım zeyenp begüm adında cok tatlı bi meleğim var 7.5 aylık oldu

buda kendisi burda 4 aylıktı ama:)

3278.jpg

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yerim ben onuuuuuuuuuuuuu
maşallah barekallah:nazar:
ay yavrum bnm yaa gözlerim doldu bu ne güzellik
bnm de kızım sana benzer inş.
ayyy bnm de kızım gelsin bana hayırlsıyla
offf çok özlüyorum onuopuyorumnanaktan

ceylan hoş geldin tatlımm... ebruu senin kızz çok canlar yakar maşallahhh maşallahh...

eşarp şekli evet gerçekten hoş ben de beğeniyorum.
kişinin kendine saygısı için güzek giyinmesi ve bakımlı olmasına da evet ama evde durabildiği şekilde dışarı bu şekilde çıkmaya hayır diyorum üzülerek.
kadının güzelliği ziynetidir ve dışarı çıkarken namahremden sakınması gerekir.
bu tıpkı çok kıymetli bi mücevherini gözlerden sakınmak sadece hak edenle paylaşmaktır.

ha sakın yanlış anlama demek istediğim içten güzel olup dışarı kötü çıkmak değil dışarı çıkarken tesettürü sağlayan bir dış kıyafet giymek. bu bi pardesü olur bi ceket olur bi dökümlü kıyafet olur bilemem. işte bu kısımda kendi zevkini ve seçimini konuşturabilirsin ama tesettür malesef kişiden kişiye değişmez belli sınırları vardır. ben pantolonun üztüne daracık bi tunikle dışarı çıkabilenleri tesettürlü kabul edemiyorum. vücut hatlarını belli eden kıyafet bana göre tesettürlü değildir.

haklısın canım yerimseniben

ilk bebeğim kız lursa adı ilkim olcak oğlumunda ilkannboshayallersmile

fatih üni halkla ilişkiler ve reklamcılıkopuyorumnanaktan

hımm çok güzel afferin kız senden harika reklamcı olur. nedense o elektirk o yaratıcılık çok fazla sankim sende.
ankarada da fatih ünv olduğunu bilmiyodum.
bnm de görümcem hacettepe halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunu bu sene bitirdi geldi

oooy oooy oyy bu ne güzellik ya :nazar:maşallah maşallah maşallah

hımm çok güzel afferin kız senden harika reklamcı olur. nedense o elektirk o yaratıcılık çok fazla sankim sende.
ankarada da fatih ünv olduğunu bilmiyodum.
bnm de görümcem hacettepe halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunu bu sene bitirdi geldi

ayyy görümcene bayyıldım maşşallah yabak belli meslektaş olduğukan çekio bizim bölüm hep güzelopuyorumnanaktan

gecmişe goz attımda tbsf bende reklamcılık okumak istiyorum ama kapalı zor olur diye vazgectim rahat olr mu sence

cimcimecim bn kzımım adını inci koymayı düşünüyorum belki size de fikir olur.

iklima ismini ve duru ismini çok severim ama eşim dalga geçiyo :)
iklima klimayı çağrıştırıo diyo duru da çok sade hakkaten çok duru diyo
inci de karar kıldım bn de

hoşbulduk tatlım... ahhh ahhh zamane gençliği iştee... ne giyceğini şaşırmışta okula gidememişzemuszemus biz gaz lambasıyla ders yapıyorduk beesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

prensesim adına teşekkür ederim teyzeleriopuyorumnanaktan sitarecim huyuda benzer inşallah çok uysal bir bebek hiç yormuyor beni Allahım herkese zeynebim kadar akıllı uslu cimcime güzel bi ewlat versin:nazar:

gecmişe goz attımda tbsf bende reklamcılık okumak istiyorum ama kapalı zor olur diye vazgectim rahat olr mu sence

canım kapalı iş bulmak her alanda zor çevren varsa sorun yok ben biraz ona güvendim yoksa kapanamazdım:hulya:lanet olasılar ya türbanımız nie rahatsız ediosa

tüh ya nerde çalışıo şuan ne iş yapıoboshayallersmile

zaman gazetesi genel müdürlükte haber muhabiri

çok iş aradı hiçbir şirket kapalı halkla ilişkilerci istemiyor hiçbir ajans kapalı reklamcı çalıştırmıyor malesef. o da başka alana kaydı en azından ünv de aldığı dersleri gazetecilikte kullanabiliyo

65kgyum tam tamınaa...68e kadar çıkabilirmişimguclubacismile pisss heriff bide sınır koyuyor.. sonrada ye diyor.. dedim deli ettin icene kg alayımmı almayımmı şaşırttı iguclubacismile

aaay bizim adamlar kardeşmi talyaya benim bette öyle kilo verdim hırsımdan kendilerine baksalarya:oklava:

sitare daha öncede görmüştüm fotolarını tekrar baktım albümünede maşallahh çok güzel olmuşsun gelinliklee..zemuszemus bizede yakışçakmı aceba gelinlikboshayallersmile

zaman gazetesi genel müdürlükte haber muhabiri

çok iş aradı hiçbir şirket kapalı halkla ilişkilerci istemiyor hiçbir ajans kapalı reklamcı çalıştırmıyor malesef. o da başka alana kaydı en azından ünv de aldığı dersleri gazetecilikte kullanabiliyo

evet bizim bölüm iletişim die geçtiğinden o avantajımız var basın işide zor ya allah yardımcısı olsun

Back