• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

iyiyim canım saol sen nasılsın tarif etsene ya çok denedim böle olmadı:roflol:

iyiyim çok şkür.

bak şimcik öncelikle bu model için ya büyük boy eşarp kullanmalısın yada şal denilen uzun modellerden.ama şal olursa eni de geniş olmalı arkası açık kalmasın diye.

ben şal modeli daha çok tercih ediyorum deseni falan daha güzel düşüyo ozaman. bi de şık olsun istersen bi tane broş lazım yada başörtü iğnesi.

sonracımaa büyük boy eşarp olursa ucunu her zamanki gibi katladıktan sonra başına yerleştirirken bi tarafı daha uzun kalcak şekilde örtüyosun. şal da da öyle bi ucu diğerinden uzun olmalı.

sonra çene altından tutturduktan sonra kısa ucu kalıcak uzun ucu bi kez boynundan dolayıp kısa uçla tutturcaksın.uzun kısım resimdeki gibi fular şeklinde sallanıyo o zaman.

inş. açıklayabilmişimdir.boshayallersmile

yah canım haklısın ama kapalı olupta çok paspal yamuk sumuk yapanlarıda beğenmiyorum ben herşeyin ortasını tutturmak lazım daha 2 hafta oluo benim kapandığım artık daha çok dikkat ediyorum kapalı kızlara ve bizim okulun yarısı kapalı öyle diyim beğendiğim 1 2 kişi var ya tıpuzlar yamuk faln insan dikkat eder biraz öyle tipler daha çok göze batıyo zevk ve tercih meselesi:roflol:

haklısın canm kapalıyken de dikkat etmek lazm tabikii
ben en basit namaz kılarken bile uygun eşarp takmaya dikkat ediyorum ki kimse görmüyo evde :)))
inşş Rabbm bana da kapanma isteğini en kısa zamanda verirr

eskiden 2 dkda giyinir çıkardım ne giycem die bile düşünmezdim aaah ah şimdi boshayallersmile ne zor iş ya tam anlamıyla nezaman alışcam acaba

haklısın canm kapalıyken de dikkat etmek lazm tabikii
ben en basit namaz kılarken bile uygun eşarp takmaya dikkat ediyorum ki kimse görmüyo evde :)))
inşş Rabbm bana da kapanma isteğini en kısa zamanda verirr

inş canımzemuszemus

doğum nezman inş tatlım burcu neolcak kızının daha önemlisia.s:roflol:ablası kurban olsuuun

ağustos ta canım inş. ilk haftalarda 30 ağustostu başak olcaktı ama şimdi haftalar ilerledikçe doktor yaşıtlarına göre daha ilerde olduğunu söyledi hafta olarak doğum tarihi öne geliyo ağustos başı olursa aslan olcak kızım inşaallaaahh!

iyiyim çok şkür.

bak şimcik öncelikle bu model için ya büyük boy eşarp kullanmalısın yada şal denilen uzun modellerden.ama şal olursa eni de geniş olmalı arkası açık kalmasın diye.

ben şal modeli daha çok tercih ediyorum deseni falan daha güzel düşüyo ozaman. bi de şık olsun istersen bi tane broş lazım yada başörtü iğnesi.

sonracımaa büyük boy eşarp olursa ucunu her zamanki gibi katladıktan sonra başına yerleştirirken bi tarafı daha uzun kalcak şekilde örtüyosun. şal da da öyle bi ucu diğerinden uzun olmalı.

sonra çene altından tutturduktan sonra kısa ucu kalıcak uzun ucu bi kez boynundan dolayıp kısa uçla tutturcaksın.uzun kısım resimdeki gibi fular şeklinde sallanıyo o zaman.

inş. açıklayabilmişimdir.boshayallersmile

evvet çok super anladım ya benim eşarp küçük ondan olmadıııı:lepi:seni seviyorum sitaree bitanesin

eskiden 2 dkda giyinir çıkardım ne giycem die bile düşünmezdim aaah ah şimdi boshayallersmile ne zor iş ya tam anlamıyla nezaman alışcam acaba

canım böyle düşnüp üzme kendini inana böyle çok daha güzel olmuşsun ve gerçekten çok yakışmış alışırsın

canm yaa bebişin hayrlı uğurlu olsnn sohbet arasnda tebrik etmek aklıma gelmedi malum hep aşkımı düşünüom :))))
yakında teyse olcazzz

canım bnm çokk saol darısı sizin başınıza inş.
yesinler seni aşkısını düşünürmüş..leylaa:asigim:

vaaay yiğenim aslan olsun aslan :ecrin_bebek: hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı huzurlu hayat nasip etsin

canım böyle düşnüp üzme kendini inana böyle çok daha güzel olmuşsun ve gerçekten çok yakışmış alışırsın

ya ama açık halim daha güzel ve kolaydı neyse güzel olmak içinmi kapandım sanki allahım sen affet ya teşekkür ederim canım sen nezamn kapandın baya oturmuş modeller çok hoşkaydirigubbakcemile4

evvet çok super anladım ya benim eşarp küçük ondan olmadıııı:lepi:seni seviyorum sitaree bitanesin

ayyhhh utandım :kedi:
ben de seni seviyorum canım
bizde hizmet sınırsız.. tesettürü sevmek ve sevdirme söz konusu olunca yardımdan kaçınmam..

ya safiş bana dediki oooh aşkım içim rahatladı nie dedim açık saçlar uzun fln dkkt cekiodun kapalı bet oldun demek istedi resmeeen :çok üzgünüm:

bende geldim tesettürlü bir gelin olarak aranıza kabul ediomusunuzz:1hug:

been ise 20 yaşımda geç bilebilmiyorumkismile kaldım

Back