• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

:roflol::roflol::roflol: sorma giz iyice kumarbaz oldum ciktim, poker aksamlari okey aksamlari öle yapar dururum arkadaslarla aklinialirimsmile :roflol::roflol:

anammm ne güzel senağlama bari senin kismetin acilmis canim cok seviniom senin adina senağlama senağlama senağlama

sende şu kumarı bıraksan belki işlerin düzgün gidecek çıkacak kısmetinde şeytanı toplayıp duruyon başınaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şaka kıss şaka hade darısı sana bundan sonra tüm duaları sende yoğunlaştırıyoruzz:utangac:

genelde polis ve askerler için işinin stresini eve yansıtır derler... ama hepside aynı olucak değil tabii..

todischim siz nişanlınla nasıl tanıştınız??

kesinlikle.. stres her işte var,patronda olsan işçi de olsan bu var,tartışmasız..
polis olmak öğretmen olmak birazda seyyar gezmek demek,o da çok zor.. memur olmak zor.. Allah kolaylık versin bu ve benzeri işleri yapan kişilerin eşlerine..

neyse.. Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip eylesin inşallah..
talyacım ben nişanlımla 4-5 yıldır konuşuyordum lakin arkadaştık.. ortak arkadaşımızla reelde falan da görüşüyorduk,bir süre sonra böyle birşey vuku buldu.. 8 aylık bi tanışma buluşma flört sonucu falan filan mart ayında kavuştuk çok şükür... :kedi:

sende şu kumarı bıraksan belki işlerin düzgün gidecek çıkacak kısmetinde şeytanı toplayıp duruyon başınaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şaka kıss şaka hade darısı sana bundan sonra tüm duaları sende yoğunlaştırıyoruzz:utangac:

:roflol::roflol: tmm bugunden sonra kumari birakiom artik gönül islerine konsantre olcam
of dua edin bana kizlar nolurrrrrrrrr seneye 23 olacagim aklima gelince delircek gibi oluyorum yaaaaaaaaaaaa senağlama

anladım todischim bu işler böyle arkadaşlıkla başlar aşka dönüşürraklinialirimsmile kendimden biliyom olmaz olmaz demiycennnkaydirigubbakcemile4

sultanooo ben burda 24ken sen 23üme gircem diye zırlama hiçç... biz ölelim o zamann beesempatiksalakcinni hem ne demişler ne malum bugün sevgilisi olan yarın ayrılmıycak, ne malum bugün sevgilisi olmayan yarın evlenmiycek...

neyse kızlar ben kaçar görüşürüz hepinize iyi geceler... tatlı rüyalar...rüyanızda sevdiceğinizi görün:ecrin_bebek:

Back