• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

geçen sene dikişe gidiyodum orda istediğimi diiyodum şimdi makına yok evde o yüzden dikemiyorum çok ta pahalı nasıl alacam bilmiyorum sence 55 beş nası fiyat fazlamı

vallahi cnm ben giysiye çok para vermek istemiyorum ama istediğin gibi olmuyo
55 fazla yaaa
bende biraz pazarlık yapcem 35 e verse barim
pazarlık sünnettirkaydirigubbakcemile3

vayy vayyy biricik hatunn alışverişş yapıyor... bende 40 bedenimm:):) bazı eteklerimde 38 ama 38de basen çıkıyorr... sen al biriciğim arada bizde takılalımm:kedi:

naparsiniz gizlaaaaaaaaar
benim arkadaslar geldi
onlara pasta yaptim
okeyde oynadik
gittiler ama sinci bayanssulusmile

tamm kumarbazsın sende hee... şuna bakkk okey oynamaya milleti eve topluyor oldu olacak köşedeki kahvede takıllaklinialirimsmileaklinialirimsmile

oof çok işim var çok
wirelessim çalışmıyor 2 gündür driver bulucam diye öldüm gittim,modem ayarlarıyla uğraştım,reset attım olmadı..
hiç bir netice alamadım birazdan format atıcam bilgisayarıma ya da yarın başlarım artıkın :/
bilgisayarımda sorun olunca bana birşeyler oluyor.. :1ninca:
düzelticem inşallah guclubacismile

siz napıyonus kızlarrr

oof çok işim var çok
wirelessim çalışmıyor 2 gündür driver bulucam diye öldüm gittim,modem ayarlarıyla uğraştım,reset attım olmadı..
hiç bir netice alamadım birazdan format atıcam bilgisayarıma ya da yarın başlarım artıkın :/
bilgisayarımda sorun olunca bana birşeyler oluyor.. :1ninca:
düzelticem inşallah guclubacismile

siz napıyonus kızlarrr

aman todishim tüm yedeklerini alda... bende uyuss oluyorum pcde sorun olduğunda camdan atası geliyor insanınn....alsanaalsanasmile

aman todishim tüm yedeklerini alda... bende uyuss oluyorum pcde sorun olduğunda camdan atası geliyor insanınn....alsanaalsanasmile

aldım talyacım hepsini zaten harici hdd var ona atıyorum direk sakat iş yapmam uu yedeklerim giderse ben naparım.. en çok da filmlerim.. film demişken lostu izlim bari yarın atarım formatımı neyimi.. şimdi kafam pek müsait değil çekemicem. :/

Back