• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlar biz gidiyoruz siz yeni geliyorsunuz
hoş geldiniz hihoyyyt

bizim bu saatlerde sakinleşiyor ortalık..

ikimizinde galibaa:teselli:olumunekankayizsmile
anlat hele cnm

oyy hangisinden başlayayımkii...yaa bugün hala oğlum bişiler dedi acayip canım sıkıldı.. oda bizle çalışıyor.. benimkiyle aynı bölümde... bizim çıktığımızı duydu yada duymadı bilmiyorum ama... benimki için psikopat o deyip durduueyvahedigeldismile

bizim bu saatlerde sakinleşiyor ortalık..

oyy hangisinden başlayayımkii...yaa bugün hala oğlum bişiler dedi acayip canım sıkıldı.. oda bizle çalışıyor.. benimkiyle aynı bölümde... bizim çıktığımızı duydu yada duymadı bilmiyorum ama... benimki için psikopat o deyip durduueyvahedigeldismile
aaaaaa inanmıyorum
sende araştır biraz bacım psikopatlamı evlencenohaoldumsmile

göndersene bana :)
ben netten indiremiyorum bilmiyorumkismile

bilmemki nasıl gönderilir
talya bacı bi el at şu işe:1ninca:

işyerinde son zamanlarda işler yolunda değil..herşey bunun üstüne kaldı bugünde kullandığı araba satılıyor.. millet para diye inliyor... aşağıda agresif davranıyormuş sanırım.. bilmiyorumkismile yaa annemin ilk sorcağı kişi benimkini araştırırken hala oğlum olur oda böyle diyorsaamafoldumben

işyerinde son zamanlarda işler yolunda değil..herşey bunun üstüne kaldı bugünde kullandığı araba satılıyor.. millet para diye inliyor... aşağıda agresif davranıyormuş sanırım.. bilmiyorumkismile yaa annemin ilk sorcağı kişi benimkini araştırırken hala oğlum olur oda böyle diyorsaamafoldumben

vallahi cnm sizin iş pek aydınlık görünmüyo:1ninca:

bende bilmiyorum yollamayı canım... biriciğim sinirli bi insan evet ama ne bileyim.. aşağıda aşırıya kaçmış herhaldee

Back