• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

tam alıntı yaptım alıntı yok yazısını gördüm hee laelaelaelaelae

maşallahh maşallahh sende sezonu bir açtın pirr açtınn.. eee ankaralıda evlenirseniz ordamı oturcaksınız.. geçri tayin nereye çıkarsa oraya çuvvvvkaydirigubbakcemile4

amann yaa anlamıyorum nedir şu ailelerdekii evlendiğindede dibimde olsun merakıı... annemm taa sivaslardan gelmiş istanbula.. bize gelince köprüyü geçirtmem diyoreyvahedigeldismile canım sen bi düşün belki çok iyi anlaşcaksınız...

bana da bi polis talip olmuştu hiç düşünmeden yok demiştim,bilmiyorum neden ama güvenilir gelmiyor sanırım o yüzden.. :/
e tabi karar senin kararın bi görüş,konuş bence.. nasip bu işler sonuçta..

bana da bi polis talip olmuştu hiç düşünmeden yok demiştim,bilmiyorum neden ama güvenilir gelmiyor sanırım o yüzden.. :/
e tabi karar senin kararın bi görüş,konuş bence.. nasip bu işler sonuçta..

genelde polis ve askerler için işinin stresini eve yansıtır derler... ama hepside aynı olucak değil tabii..

todischim siz nişanlınla nasıl tanıştınız??

tamm kumarbazsın sende hee... şuna bakkk okey oynamaya milleti eve topluyor oldu olacak köşedeki kahvede takıllaklinialirimsmileaklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol: sorma giz iyice kumarbaz oldum ciktim, poker aksamlari okey aksamlari öle yapar dururum arkadaslarla aklinialirimsmile :roflol::roflol:

kedimm yine bi kısmet çıktı bana:kedi:

anammm ne güzel senağlama bari senin kismetin acilmis canim cok seviniom senin adina senağlama senağlama senağlama

Back