• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

melegim_yildizkayınvalidenin nişanlık süresinde sana karşı nasıldı tavırları ?

cok güzeldi evine geldigim zaman bana hep sevdigim seyleri falan yapardı kızım yok sen benim kızımsın falan derdi ogluyla tartısmalarımızda hep benden yana olurdu sana hiç anneni aratmayacagım derdi evlendim 15 gün sonra esimle biyere gidecektik bende geliyim dedi bende saklıca esime gelmesin dedim duymadı ama anlamıs sen benim evimin huzurunu bozuyosun diye kavga etti yani 15 gün sürmedi dedikleri

Hayırlısı olsun canım yaa, sonuçta yepyeni bir hayata başlıyosun, yepyeni insanların içine giriyosun sorunlar muhakkak olacaktır ki nişanlılıkta bile oluyo sorun

Benim anneminde bi kızı çok yakınında diğeri çok uzakta olacak :))
Ben zaten hep uzağımdır, okul, iş derken hep uzak kaldım evden, ama evlilik farklı olacağı için annem çok üzülüyor

iki tarafdan da uzak olmak en iyisi uzak olayım kafam rahat olsun gittiğimde de misafir gibi olup geri geleyim en güzeli zatn benim 20 gün yıllık iznimm var en fazla 20 gün kalırım :)

birde kayınvalidein oslunu benden kısmanması gibi birdurm yok çünkü 12 tane çocugu var kayınvalidemin 6 kız 6 erkek hangisini kıskansın ki dimi ama :D:D:D:D:D:D

niye korkuyosunki hersey birazda esinde bitiyor takmazsın bisey dediginde duymamazlıktan gelirsin ben artık her dedigine tamam deyip kendi bildigimi yapıyorum oda kırılmamıs oluyor bende bide fazla samimi olmuyorum herseyi anlatmıyorum her aldıgımı söylemiyorum tipik bir kayınvalide gelin ilişkisi var yani aramızda babaanneme sinir olurdum annem nasıl katlanıyor bu kadına derdim allah sabrını veriyormus katlanılıyor yani ama bazen insan gercekten cok bunalıyor benim kayınvalidem eltilerime yapmaz mesela bana yaptıklarını onlarda diyolar bian önce yeni gelin gelsede biz gündemden biraz düssek derlemiş eskimekte işe yarıyor

abooo topicte dertler almis basini yürümüss kafamçokkarıştı allah sabir versin kizlar
herkese selam opuyorumnanaktan
yenilerde aramiza hosgelmisssssssss opuyorumnanaktan

siz kaç kardeşsiniz ki durumlar nasıl..şahsen ben öle düşünüyorum kıskanılması gereken bi durumun olmayacagı çünkü hangi birini kıskansın ve çalışan tek gelin ben olacagım :)

Biz 3 kardeşiz, sözlüm 4 kardeş ama annesi birazda olsa kıskanıyor, tabi şu var oda bizi yanında istemiyo, çünkü evinizdeki her sorunu duyarım canım sıkılır diyor, çünkü abileri aynı binada oturuyor kayınvalidemle. Annem içinde hepimiz aynıyız hiçbirimizi uzak istemiyo, hatta şimdiden sitemlere başladı ama ne yapalım nasip...

Biz 3 kardeşiz, sözlüm 4 kardeş ama annesi birazda olsa kıskanıyor, tabi şu var oda bizi yanında istemiyo, çünkü evinizdeki her sorunu duyarım canım sıkılır diyor, çünkü abileri aynı binada oturuyor kayınvalidemle. Annem içinde hepimiz aynıyız hiçbirimizi uzak istemiyo, hatta şimdiden sitemlere başladı ama ne yapalım nasip...

siz bize göre azmışsınız :D eşim 12 biz ise 3 kardeşiz :D:D kayınpederim yok kaynanamın yanında da dul bi kızı var yanında dediysem evleri yan yana birbirlerine destek oluyorlar tek uzaktan gelen gelinde ben olacağım o yüzden pek benle uğraşacaklarını sanmıyoum ki zaten yanlarında pek durmayacağım kaydirigubbakcemile5

evet birazcik oyle...baksana saat kac olmus millet yatacak ben yeni uyandim:kedi::kedi: bi ben uykucu olsam bitanemde oyle uykucu :utangac::asigim: insan birbirini bu kadarmi tamamlar yahuopuyorumnanaktan

sizin eve misafirliğe gelmemek lazım o zmaan :D yerimseniben

evet birazcik oyle...baksana saat kac olmus millet yatacak ben yeni uyandim:kedi::kedi: bi ben uykucu olsam bitanemde oyle uykucu :utangac::asigim: insan birbirini bu kadarmi tamamlar yahuopuyorumnanaktan

ay bende acayip uykucuyumdur yaaa :asigim: insallah benimkide uykucu olur :utangac:
ne güzel bak siz bütün gün uyursunuz artik :roflol: olumunekankayizsmile

Back