Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Elif Şafak-Aşk Kitabını okuyorum canımcım :ecrin_bebek: bu arada okey bende oynarken bağımlılık yaptığını ve beni işlerimden alı koyduğunu anladığım an bıraktım.. :ecrin_bebek:

Elif Şafak-Aşk Kitabını okuyorum canımcım :ecrin_bebek: bu arada okey bende oynarken bağımlılık yaptığını ve beni işlerimden alı koyduğunu anladığım an bıraktım.. :ecrin_bebek:

evt canim ya cidden bagimlilik yapiyor
bende azalttim bayagi
artik sadece aksamlari bazen yarim saat oynayip cikiom belki okadar bile degil, araliklarla oynuyorum, cok vakit kaybi :bbo:

okudugum kitap sanirim ask kitabi :1rolleyes: zemuszemus
ben hic kitap okumuyorum, hemen basim agrir benim :roflol:

evt canim ya cidden bagimlilik yapiyor
bende azalttim bayagi
artik sadece aksamlari bazen yarim saat oynayip cikiom belki okadar bile degil, araliklarla oynuyorum, cok vakit kaybi :bbo:

okudugum kitap sanirim ask kitabi :1rolleyes: zemuszemus
ben hic kitap okumuyorum, hemen basim agrir benim :roflol:

Mevlaya olan aşkı anlatıyor canım bu arada kitap okuyunca başın ağrıyormuş bunun nedeni sanırım kitap konusunda doğru tercih yapmamandan olabilir bu kitabı tavsiye edebilirim sana inan bana 1 sayfa daha okuyup yatcam diye diye 23 sayfa okumuşum şimdi saydım :1shok: sürükleyici kitabın hali bambaşka

saol canim tavsiyen icin, eminim cok güzeldir icerigi
insallah bulursam o kitabi okumayi denerim
ben kitap okumasini cok sevmem ama
elime aldimmi bende senin gibi birakamam kolay kolay bayanssulusmile

saol canim tavsiyen icin, eminim cok güzeldir icerigi
insallah bulursam o kitabi okumayi denerim
ben kitap okumasini cok sevmem ama
elime aldimmi bende senin gibi birakamam kolay kolay bayanssulusmile

Rica ederim canım..saat bir hayli geç oldu ve artık yatma zamanı zaten uyku problemim var :çok üzgünüm: yatıyorum uyuyamıyorum her gece böyle nasıl düzelicek bilmiyorum ama uyumam lazım canım sana iyi geceler inş. görüşmek üzere :1hug:

ilk günaydın benden olsunzemuszemus
ne zaman gelsem kimse olmuyor ya da ben yakalayamıyorum
yeni sohbetlere salıcam kendimi bu gidişle:umursamaz::umursamaz:

Son düzenleme:
günaydın herkese...

biriciğim yhaa ekran açıktı ama ben başında değildim bugün ödeme günü çok yoğunuz.. cvp veremedim sana

cimcimem bizde her cumartesi çalışıyoruz öğlene kadarohaoldumsmile

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli bugun evdeyim bi bakayım dedim...
geçmiş olsun sultancım üşüttünmü kuzum bende 15 gundur mide bulantısı çekiyorum çok kötü durumdayımm kafamçokkarıştı

hos geldinn ebruu.. cok sukur iyiyz sen nasilsinnn ?
anacim ne guzel soy ismin var oyle...:kedi: benimkide oyle olcak sanirimmm:asigim::icecream:

sultano geçmiş olsun tatlım...

ebru ne güzel evde bebişinle tüm günn... aman yaa heveslendiriyonuz valla cumartesi günü evde kalıp uyumakk gibisi yok:delphin: ama biz fabrikanın demirbaşları kimse gelmez biz geliriz kara bahtım kör talihim kaydirigubbakcemile3

bizimde işler cok yogun gitsem kimse niye geldin demiyecekte hiç oralı olmuyorum 2 gun yetmiyo bile walla ew işi cocuk derken geçip gidiyoo guya annecimle gesmeye gidicektik hava soğumus vaz geçtik bebeler hasta olmasın die

Back