• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bende simdi gordum yaa..

masallah todishh ne guzel yakismis ustune.. :nazar:

Allah tamamina erdirsin..

darisi bu topikteki bekar kizlara... basta bana sonra biricike.. sonra sultana :)

bu izlandada patlayan yanardağ dünyayı felç etti.. kül bulutu türkiyeye doğru da ilerliyormuş salı günü bulutların buralarda belireceğini söylediler haberleri izliyorum da bu anda.. :/
asit yağmuru şeklinde yağışlar başlayacakmış,teninize değmemesine dikkat edin deniyor haberlerde.. bu ne iştir ya :S

bende simdi gordum yaa..

masallah todishh ne guzel yakismis ustune.. :nazar:

Allah tamamina erdirsin..

darisi bu topikteki bekar kizlara... basta bana sonra biricike.. sonra sultana :)

amiiiinnn :Saruboceq: niden en son bana giii en güccügünüz benmiyim alsanaalsanasmile

bu izlandada patlayan yanardağ dünyayı felç etti.. kül bulutu türkiyeye doğru da ilerliyormuş salı günü bulutların buralarda belireceğini söylediler haberleri izliyorum da bu anda.. :/
asit yağmuru şeklinde yağışlar başlayacakmış,teninize değmemesine dikkat edin deniyor haberlerde.. bu ne iştir ya :S

evet canim ya sorma, bizim arkadasin ablasi geldi türkiyeden buraya gezmeye, türkiyeden evlenmisti o,
iste cumartesi döncekti, ama bu yanardag yüzünden dönemedi cünkü dünyadaki bütün ucak seferleri iptal edilmis,
sali gününe kadar iptalmis burda, sonrada duruma göre bakacaklarmis ama yani ucaklar ucmicak galiba bayagi bi süre :bbo: bide öle asit yagmuru felan o ne gi allah korusun :1shok:

sultanim ee suanda sende kimse olmadigi icin biricikle seni sona biraktim gii :) ama belli olmaz yinede bakarsin ilk sen gidersin

Allahin hikmeti iste Rabbim ol diyo iste yanardag patliyo ve dunyayi felc ediyor.. bunlar birer kiyamet alametleri uyari ins kimileri oturup dusunurde imana gelirler

ayy canim benim unuttum seniii :)

Allahim bu topigin tum bekar kizlarina hayirlisindan.. kara kasli kara gozluu.. boyu boyuna.. huyu huyuna.. suyu suyuna.. abdestinde namazinda.. bir es nasip et Rabbimmmmmm

yok be cankızım... sen naptın senin annen gerçi biraz daha yumuşak davranıyor anlattıklarından öyle anlıyorum... benim annem ismini duysa konuyu kapattırıyor yada paylıyor beni oturuyorum aşağıya:sinifsinif: ama yılmak yok yola devamguclubacismile hahahayy parti sloganı gibi oldu bakalım kim kazanacak annemmi benmiikaydirigubbakcemile3

Back