Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hee aynı dertten bende muzdaripim.. benim giyimde sadece abiye türü yoksa diğerlerinde sorunum yok,bel inceliği var 36-38 beden alıyorum belini mutlaka daraltıyorum :/
neyse susuyorum foto yükleyeyim ben :lepi:

hee aynı dertten bende muzdaripim.. benim giyimde sadece abiye türü yoksa diğerlerinde sorunum yok,bel inceliği var 36-38 beden alıyorum belini mutlaka daraltıyorum :/
neyse susuyorum foto yükleyeyim ben :lepi:

hee kıss uykudan gözlerim kapanıyor biii fotonu görmeden çıkmayım diyorumm:1hug:

on41im yaa yeşil çayy kötü be kuzum... yok yok ben bitkisel mitkisel hiç bişey içmeden sıfır sporla aç kalarak zayıflarımkaydirigubbakcemile3

alıntı yapmayın kızlar olaar mı
yüzlerimizi kestim bi anlamı kalmadı gibi fotoğrafa bakmanın ama mecbır :jeyyar:

alıntı yapmayın kızlar olaar mı

Son düzenleme:
todishh çok güzel olmuşş... ayy dur hemen merak ettiklerimi sorayım elbisen hazırmı yoksa kendinmi diktirdinn... başındaki aksesuarda çok hoş olmuşşşş...

todishh çok güzel olmuşş... ayy dur hemen merak ettiklerimi sorayım elbisen hazırmı yoksa kendinmi diktirdinn... başındaki aksesuarda çok hoş olmuşşşş...

teşekkür ederim canlarrr.. :kedi:
yok hazır aldım canım hatta tüm günün sonunda girdiğim en son mağaza da (fatih - başkent giyim) buldum.. kabarık ve bolerolu abiyeleri sevmediğim için direk buna yapıştım resmen.. çok da sevdim abiyemi.. :delphin:
başımdakini ben özel olarak ve artı ücret ödeyerek eşarbına dikilmesini istedim..

teşekkür ederim canlarrr.. :kedi:
yok hazır aldım canım hatta tüm günün sonunda girdiğim en son mağaza da (fatih - başkent giyim) buldum.. kabarık ve bolerolu abiyeleri sevmediğim için direk buna yapıştım resmen.. çok da sevdim abiyemi.. :delphin:
başımdakini ben özel olarak ve artı ücret ödeyerek eşarbına dikilmesini istedim..

çok güzel bir seçim kaydirigubbakcemile5 allah ömür boyu mutlu etsin canım

Back