Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ay canim benim cok sukurrr cok cok cok iyi gidiyor..
ya gercekten insan bu kadarmi kafa dengini bulur yahu..
aramizda bi sorun yok.. tek sorun annem ya..
isin ciddiyetini anladi sanirim.. bu kez telaslandi

Amin caniim.. ya 2 ay once abim evlendi.. bizde kaliyolardi.. 1 hafta once ayrildilar
abimin arkasindan bile ne kadar agladi.. gittikleri yerde uzak degil cnm.. aksam yemeginde hep bizde oluyolar ama yinede sofrada o olmayinca duygulaniyo..
banada seni turkiyeye vermem unut sen onu diyo

ay canim evde zaten 1 gelin vardi.. 10 kisi olmustuk evde :) aslinda sigiyorduk yer olmadigindan degil.. zaten bastan gelin istememisti.. ama evleri cikmadigi icin mecburen bi kac ay idare etmek zorunda kaldilar.. oyle iste ya tabi herkez kendi duzenini istiyor haliyle..

yok canim ya ben kalabaligi severim.. zaten bi annesiyle babasi kaldi yani son cocuk oldugu iicin.. benim icin bi sorun degil.. yanimda kalmalarini isterim sahsen.. sonucta oda bir imtihan yani.. hem annesiyle babasi yasli.. dualarini almam yeterli benim icin

evet canim maalesef artik herkes kendi nefsini dusunuyor.. ben kenidmi onlarin yerine koyuyorum.. dusunsene ayri gitsem istemiyorum onlari desem.. onlar gelin aliyoruz diye sevineceklermi yoksa oglumuzu veriyoruz diye uzuleceklermi.. yok anam benimde zoruma gider oyle.. ilerde oglum olursa elin kizi onu alip goturmesine izin vermem bende.. :))

neyse cnm ben yemek yicem hadi gorusrz sonra

opuyorum kocamannnn a.s.

cankız hadi bakalım hangimiz önce anneyi ikna edicek senmi benmiaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Back