Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz...

sultancım canım çıkmaz inşallah birşeyin.. tatlım sen bir ara rejim yapıyordun dime kgm var diyordun.. adet düzensizliği feci kg yapıyor kuzenimin öyleydiii... sonra oda tedavisini olduu şimdii fıstık gibi fiziği... seninde belki kg durumu bunla ilgilidir..adetin düzene girdiğinde kglarda giderr annammm bir taşla iki kuşş

herkese hayırlı günler kızlar..
hayırdır cimcimecim neyin var

Allah korusun böbreklerinde kum olmasın sakın CADIARZU
inşallah ufak bi üşütmedir sebebi.. geçmiş olsun canım..

Slm kızlar geldim ben, 17 adet irsaliye kestimde ellerimde derman kalmadı artık...
Ya bizim koca kafalıyla tartışmıştım, sabah sabah kızdırdı beni, ama haklı olduğum için şuan kıvranma durumlarında :))
Hoşgeldin sipidi naber şekerüm

Evet sipidicim zaten çok sık uğramıyorum işlerim yoğun oluyor artık, çeyiz alımını şu sıralar kestiğim için çeyiz topiğinede gitmiyorum, buralarda takılıyoruz işte:))
Sen neler yapıyosun, hazırlıklar nasıl gidiyor

Oh ne güzel :))
Ben nişan yapmıcam vazgeçtim, kardeşimin askerliği falan engel oluyor, bide kalabalığı kaldıracak gücüm yok artık bu aralar çok yoruldum, mayıs yada haziranda aile arasında takıcaz yüzüklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…