Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

canmm benmm çok geçmiş olsnn dikkat et kendine yaa

hadi hayırlı olsn canmm

Günaydın kızlar, geçmiş olsun.
Sedefcim bu uzun hikaye aslında ama, arkadaşım intihar etti (
Zorlu bir dönemden geçtim bir çok kez
,
günaydn bidenemm

herkese günaydın:1rolleyes: dünden beri sinirlerim tepemde18 ahlakı bozuk allahın malları v.s engelli kıza tecavüz etmiş bunlara canlı canlı hadım idam idam idam of bu ne be iğrenç yaratıklarÇok üzgünüm çoook

Şeriat gelecek diye korkuyoruz ama asıl şeriat böylelerine uygulanmalı.
Osmanlı döneminde yılda en fazla 2 cinayet olurmuş, şimdi ise günde en az 5 cinayet, Allah sonumuzu hayır etsin.

Şeriat gelecek diye korkuyoruz ama asıl şeriat böylelerine uygulanmalı.
Osmanlı döneminde yılda en fazla 2 cinayet olurmuş, şimdi ise günde en az 5 cinayet, Allah sonumuzu hayır etsin.

valla öyle keşke şeriat gelse mutlu huzur bigün bari geçirsek allahım çocuklarımızı korusun bi oğlum bi kızım var öyle çoooooook korkuyorum ki düşünsene bi engelli kıza 18 kişi..... öbür tarafta napıcak bunlar ya cehennemdede yer kalmıycakalsanaalsanasmile

merhabalarr

kızlar tekrar sağolun...

sultancım geçmiş olsunn balım.. nazar değdi kıss bizim topice herhalde:kedi:

valla annemin bir lafı var bu devirde erkek çocuğunuda kız çocuğu gibi koruycann.. milletin gözü okadar dönmüşkii erkek çocuğu kız çocuğu engelli dinlemiyor...alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

niye böyle pis insanlar var ya allahım büyük konuşmayayım çocuklarımız sana emanet inanırmısınız kızlar oğlum kapının önünde oynuyo babasınıda hep yanına yollarım buna rağmen arkasından hep ayetel kürsiyi okurum allaha emanet olsun diye:teselli:

dünyanın hali kötü canım büyük küçük Allaha emanet valla:Saruboceq:

saolun canlarim tsk :bbo:

evt talyacim yaa nazar deydi topigimize galiba ama hic olmassa artik takip edebiliyorum, eski sayfalari okuyabiliyorum delikafadulden -tatlicadiarzu-

merhaba kızlarr..
ben taşınma telaşındayım yorgunum yoğunum giremiyorum nete..
bütün topicin mi işi var.nerdesiniz kızlar ?

az önce haberleri dinledim radyodan.. sigarada domuz kanı olduğu kesinleşmiş.içen varsa devam etsin içmeye böğğyk

abooo giz benim kizkardesim iciyor sigara, söyliyim bari , ama o manyak vazgecemez cok iciyor sinir Çok üzgünüm çoook

ALLAH cc yardımcın olsun inş.
bizde tadilata başlicaz pazar günü oturucamız evin
Sağol canım sizinde inşallah.. çok zor taşınma işi oyhh

kolay gelsin sana cnm... ayy ben arada keyif sigarası yakarım onuda içmem herhalde artıkeyvahedigeldismile
Sağol canım.. içme içme bi domuz kanıyla kalsa iyi 20 küsür zehir de var içerisinde :/

abooo giz benim kizkardesim iciyor sigara, söyliyim bari , ama o manyak vazgecemez cok iciyor sinir Çok üzgünüm çoook

uu hemen söyle kardeşine sultancım vazgeçsin bir an önce, çok içiyorsa fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…