- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.561
kızlarr mrbb.. gittim bugün doktora kan sayımları vs herşeyi yaptırdım... aşırı derecede iltihaplanma ve enfeksiyon varmış.. kanda beyaz küre düşüklüğü var dedii...1 ay ilaç tedavisi ardından tekrar gidicem..
Oh ne güzel :))
Ben nişan yapmıcam vazgeçtim, kardeşimin askerliği falan engel oluyor, bide kalabalığı kaldıracak gücüm yok artık bu aralar çok yoruldum, mayıs yada haziranda aile arasında takıcaz yüzüklerimizi.
,Günaydın kızlar, geçmiş olsun.
Sedefcim bu uzun hikaye aslında ama, arkadaşım intihar etti(
Zorlu bir dönemden geçtim bir çok kez
Şeriat gelecek diye korkuyoruz ama asıl şeriat böylelerine uygulanmalı.
Osmanlı döneminde yılda en fazla 2 cinayet olurmuş, şimdi ise günde en az 5 cinayet, Allah sonumuzu hayır etsin.
valla öyle keşke şeriat gelse mutlu huzur bigün bari geçirsek allahım çocuklarımızı korusun bi oğlum bi kızım var öyle çoooooook korkuyorum ki düşünsene bi engelli kıza 18 kişi..... öbür tarafta napıcak bunlar ya cehennemdede yer kalmıycakalsanaalsanasmile
niye böyle pis insanlar var ya allahım büyük konuşmayayım çocuklarımız sana emanet inanırmısınız kızlar oğlum kapının önünde oynuyo babasınıda hep yanına yollarım buna rağmen arkasından hep ayetel kürsiyi okurum allaha emanet olsun diye:teselli:
merhaba kızlarr..
ben taşınma telaşındayım yorgunum yoğunum giremiyorum nete..
bütün topicin mi işi var.nerdesiniz kızlar ?
merhaba kızlarr..
ben taşınma telaşındayım yorgunum yoğunum giremiyorum nete..
bütün topicin mi işi var.nerdesiniz kızlar ?
az önce haberleri dinledim radyodan.. sigarada domuz kanı olduğu kesinleşmiş.içen varsa devam etsin içmeye böğğyk[/
kolay gelsin sana cnm... ayy ben arada keyif sigarası yakarım onuda içmem herhalde artıkeyvahedigeldismile
Sağol canım sizinde inşallah.. çok zor taşınma işi oyhhALLAH cc yardımcın olsun inş.
bizde tadilata başlicaz pazar günü oturucamız evin
Sağol canım.. içme içme bi domuz kanıyla kalsa iyi 20 küsür zehir de var içerisinde :/kolay gelsin sana cnm... ayy ben arada keyif sigarası yakarım onuda içmem herhalde artıkeyvahedigeldismile
abooo giz benim kizkardesim iciyor sigara, söyliyim bari , ama o manyak vazgecemez cok iciyor sinir Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?