Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

günaydın kızlar nasılsınız...

patroncuğumdan izin alabilirsem yarın doktora gidicem...kötüyüm bugünlerde gidiym bir baksınlar neyim var neyim yok

noldu gizim giiizzz :teselli:
bende gittim bugun kadin doktoruna, adetim cok düzensiz, bakti bisiler kontrol etti, yarinda kan aldirmaya gitcem eyvahedigeldismile

Selam kizlar,

nasilsiniz?
Bugun cok yorgundum sabah kalkarken cok usendim. is yerinde bi kahve ictim hemen kendime geldim Allahtan.
Sizlerin gunu nasil gecti??

Selam kizlar,

nasilsiniz?
Bugun cok yorgundum sabah kalkarken cok usendim. is yerinde bi kahve ictim hemen kendime geldim Allahtan.
Sizlerin gunu nasil gecti??

selam canimm
ben iyim iste doktora moktora gittim , ugrastik durduk.:1rolleyes:
bugun bi gücsüzlük var ama üzerimde halsizim sanki kafamçokkarıştı

sultanımm canım geçmişş olsunn... bende iznimi aldım yarın gdiyorumm.. canım yaa bi kaç keredir aynı şey oldu tırstım... ne zaman yol yürüsem böbreklerim ağrı yapıyor...:sinifsinif: birde kanama oluyor hafif...

gideyim bi baktırayım neymiş ne değğilmişş

ticaret canim

saol gülüm sanada gecmis olsun
baktir valla guzum sakaya gelmez bu isler, bende iste yarin kan aldircam hormonlarima bakcak, bisey cikarsa hormon tedavisi yapcaz iste sanirim :bbo:

halı ve mutfak robotu alıcam değerli fikirlerinize başvurulur en iyileri hangisi ya mutfak robotunun selası verildi de o yüzden yeni alıcam:sm_confused::1rolleyes:

hasta arkadaşlere çooooook geçmiş olsun havalara dkkat edin aldatıyo:teselli:sırnaşık şey

hosgeldiniz pelerinli ve sedef

ben iyim pelerinli sen nasilsin

kiz sedef valla bende hic anlamamki mutfak robotundan felan, evli degilim o yüzden hic lazim olmadi daha öle pek kafamçokkarıştı CADIARZU

hosgeldiniz pelerinli ve sedef

ben iyim pelerinli sen nasilsin

kiz sedef valla bende hic anlamamki mutfak robotundan felan, evli degilim o yüzden hic lazim olmadi daha öle pek kafamçokkarıştı CADIARZU

mutfak robotunu aldığım yerdeki adama söylüyorum gerizekalı getir diyo ben balıkesirdeyim istanbuldan almıştım götürsem artık bıktım doğru düzgün kullanmadım bide ya markası arzum artık tamirciye vermiycem yenisini alıcamalsanaalsanasmile:umursamaz:

anacım kimse yok dimi alttakiler kim neyse kızlar şimdilik iyi akşamlar bi çay molası vereyim bari:uhm:

On41 geeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :dance:

nasılsınız özlediklerimmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…