Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

2 tarih var ya mayıs 29 yada haziran 20 bizim ve onların yakınlarının düğünü var o nedenle hangi tarihte yapacağımıza karar veremiyoruz
5 nisana kadar belirlicez malum hazırlık yapmamız lazım, zorlu bir süreç Allah tüm düğün yapanların yardımcısı olsun.

kimse kimseye cevap vermiyo burda havalar soğuyo belirli kişiler birbirlerine cevap alıp veriyolar herkese bay bay:mymeka::çok üzgünüm:

sedefcim, gördüğüm kadarıyla bir muhabbet ortamı var, neden seninle muhabbet edilmesin canım...
Zaten önceki gibi sık kullanılmıyo bu topic bütün topiclerin kaderi bu sanırım bir gün eskimeye mahkumlar :))

valla bilmiyorum geçmişe bakınca anlarsın mesela sana sormuştum neden bunalıyosun diye ama boşver önemli değil:a015:

canım herkese genel bir cvp verdim ben :))
bir çok kişi sormuştu, zaten Balıkesir dedimmi akan sular durur bende, 2 yılım dolu dolu geçti oralarda her köşesini gezdim, arkadaşımı kaybettiğim yerdir Balıkesir :(( o nedenle seni görmek iyi geliyordu bana ama tabi yinede sen bilirsin canım...

valla bilmiyorum yazıyorum soruyorum ama boş yazıyorum sanki neyse bişey sorucam şimdi yine boş boş yazmış olucam şimdilik bay bay:a015:

ben geldim ama bu topic bayağı bi sessizleşti :çok üzgünüm:
talya geçmiş olsun benim böbreğimde kum var senin dediğin gibi yürüyünce ağrı yapıyor ama sende yoktur umarım

Son düzenleme:
kızlarr mrbb.. gittim bugün doktora kan sayımları vs herşeyi yaptırdım... aşırı derecede iltihaplanma ve enfeksiyon varmış.. kanda beyaz küre düşüklüğü var dedii...1 ay ilaç tedavisi ardından tekrar gidicem..

sağolun kızlar... biriciğim sen demesen fark etmicem haa çok cahilim kısskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz...

sultancım canım çıkmaz inşallah birşeyin.. tatlım sen bir ara rejim yapıyordun dime kgm var diyordun.. adet düzensizliği feci kg yapıyor kuzenimin öyleydiii... sonra oda tedavisini olduu şimdii fıstık gibi fiziği... seninde belki kg durumu bunla ilgilidir..adetin düzene girdiğinde kglarda giderr annammm bir taşla iki kuşşkaydirigubbakcemile4

valla agzindan bal damliyor, belkide ondanda kaynaklaniyor, hic aklima gelmemisti ya, insallah hadi bakalim benneyaptımki

kızlarr mrbb.. gittim bugün doktora kan sayımları vs herşeyi yaptırdım... aşırı derecede iltihaplanma ve enfeksiyon varmış.. kanda beyaz küre düşüklüğü var dedii...1 ay ilaç tedavisi ardından tekrar gidicem..

ay canim cok cok gecmis olsun yaaa dikkat et kendine,
bu arada bende bugun kan aldirmaya gitmistim ya tekrar doktora,
ordaki yardimci aldi kanimi, üstelik dün doktorun söylemedigi biseyi söyledi bana..

meger birsürü kist´im varmis benim kücük kücük duyunca shok oldum.:1shok:
kadin dedi önemli degil cok kücükler dedi ama hastalik ta olabilir dedi, kan testiyle belli olur dedi. haftaya sali tekrar gidicem ozaman belli olcak iste bakalim :çok üzgünüm: :a015:

canım herkese genel bir cvp verdim ben :))
bir çok kişi sormuştu, zaten Balıkesir dedimmi akan sular durur bende, 2 yılım dolu dolu geçti oralarda her köşesini gezdim, arkadaşımı kaybettiğim yerdir Balıkesir :(( o nedenle seni görmek iyi geliyordu bana ama tabi yinede sen bilirsin canım...

pardon sakıncası yoksa sorabilirmiyim arkadaşın nasıl vefat etti:sinifsinif:

ayyy sultanım çok çok geçmiş olsun kuzum)::
şimdiki gençlerin yediğinden içtiğindenmidir ne hastalık doluohaoldumsmile

Geçmiş olsun talyacım,sultancım.. Allah şifa versin en kısa zamanda iyi olursunuz inşallah..

saolun kizlar yaa benneyaptımki
amin todischcim

bilmiom biricigim ya ama haklisin simdiki gencler hep hasta benneyaptımki

Back