Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlarr zaten bir burda huzuru buluyom kafa dağıtıyom ama pazartesinden itibaren böyle sık giremicemm:gitme:

tamamdır canm anlaştık :)))

kuzum hayat uzun huzur arıycak cok zamanın olur ikimizide değerlendirebilirisn :)

bak canm sen bize gel en iyisi canın sıkılırsa eşyaları koli yaparsın vakit geçer :)))))

tamamdır canm anlaştık :)))

bak canm sen bize gel en iyisi canın sıkılırsa eşyaları koli yaparsın vakit geçer :)))))

kuzum sende çalıştırcak adam arıyon hee:mymeka:

ama neden talyaa bende işleri anca yoluna koydum birden coşmassa işler buralarda olurum artk

şuan ablam izinde 2 haftalıktı pazartesi izin bitiyor.. bu pcde net var.. o gün boyu burda fiş felan işler.. yani gelirim ama böyle sık ve uzun olmaz... gerçii akşamları gelirim o zamandaasempatiksalakcinni

karşılaştıkça sohbet ederiz bizde canm :)))

anamm gel tabi kızz kızıma çeyiz ayırırız benm çeyizlerden :))))
eşimle her akşam hadi toplanmaya başlayalım diyoruz yemekten sonra yorgunluk çöküyo kalıo öyle bakalm nasıl toplancak ev:)))

he ya bende gelinime cicişler alırım:)
canıım meraklanma son anda sıkışınca bak nasıl toparlanıyosunuzz kolay gelsın vallahı bıde yenı gelın evı bı ton esyaa sen ufaktan basla canım bence yapabldıklerını gercı sende calışıyon haftasonlarına bırak o zamann cnm

saol canmm valla bi sürü ıvır zıvır var puff bakalm inş pazar günü büyük bi toplanma yaparız :)))

asgd canım abin asekrden gelmiş gözün aydın benim kide gelir inş
baban da umreye gidiyomuş gözün aydın darısı bizim başımıza bende gitmmek çok istiyorum bizim içinde dua etsin baban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…