A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.861
asgd canım abin asekrden gelmiş gözün aydın benim kide gelir inş
baban da umreye gidiyomuş gözün aydın darısı bizim başımıza bende gitmmek çok istiyorum bizim içinde dua etsin baban
asgd yle dünür olmaya karar verdik eylülcümm :)))
saol canmm valla bi sürü ıvır zıvır var puff bakalm inş pazar günü büyük bi toplanma yaparız :)))
merhaba kızlaarolumunekankayizsmile
o hayırlı olsun
ne zaman taşınıcan gün bellimi bir gün toplanalım hep beraber toplarız beş dakkada
toplanır canım sıkma canını
dört ay oldu gideli diyarbakırda benim babamlarda hacca yazıldı çıkmadı geçen sene bakalım bu sene hayırlısı çıkar inş. Ben zaten diyorum ki ben gelmeden sizle çıkmaz size annemde diyo ki sen de kocanla git ohaoldumsmileayy canım ALLAH razı olsun RABBİM sizide kavuştursun tez vakitte inşallah şafak kaç?
canım yaa amin bende çokk istiyorum RABBİM nasip etsin bizlere hayırlısıylaa:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlaarolumunekankayizsmile
asgd canmm ben atladm galiba ya abin gelmş okumadm orayı çok sevindm amaa
babana daha çok sevndm bizlere de dua etsn inşallah..
evtt olmayan bebişlerin kaynanaları var artık :)))
canım ALLAH razı olsun ya çok teşekkürler cnm eder eder hepimiz Muhammet ümmetiyiz sonucta etmezmi hiçç?
dört ay oldu gideli diyarbakırda benim babamlarda hacca yazıldı çıkmadı geçen sene bakalım bu sene hayırlısı çıkar inş. Ben zaten diyorum ki ben gelmeden sizle çıkmaz size annemde diyo ki sen de kocanla git ohaoldumsmile
QUOTE]
canım Rabbim yardımcısı olsun abiciğinin.hayırlı teskereler inşallah..
kızlar bu hac umre işi kesinlikle kısmet ,nasip ya benim babn 2 sene önce yazıldı yazıldığı sene çıktı ve gitti çok şükür şimdide umreye gidiyo çokk şükür RABBİM bizlerede nasip eder inşallah.
bende eşimle gitmeyi çok isterim o güzel yerlere ayy düşünmek bile güzell
eylül sen nişanlı falanmısın canım? varmı hacca senınle gıdecek bır koca adayıın:)
dört ay oldu gideli diyarbakırda benim babamlarda hacca yazıldı çıkmadı geçen sene bakalım bu sene hayırlısı çıkar inş. Ben zaten diyorum ki ben gelmeden sizle çıkmaz size annemde diyo ki sen de kocanla git ohaoldumsmile
QUOTE]
canım Rabbim yardımcısı olsun abiciğinin.hayırlı teskereler inşallah..
kızlar bu hac umre işi kesinlikle kısmet ,nasip ya benim babn 2 sene önce yazıldı yazıldığı sene çıktı ve gitti çok şükür şimdide umreye gidiyo çokk şükür RABBİM bizlerede nasip eder inşallah.
bende eşimle gitmeyi çok isterim o güzel yerlere ayy düşünmek bile güzell
eylül sen nişanlı falanmısın canım? varmı hacca senınle gıdecek bır koca adayıın:)
bende daha aday yok canım boshayallersmile
hazır annemler giderken takılayım peşine diyorum onlarda götürmüyomafoldumben
Selam gizlaaaaaaaaaaar
nörürsünüz bakam ?? aklinialirimsmile
hoşgeldin canım sen nasılsın
hoşgeldin ne oldu niye ağlıyon kristalcimsenağlamasenağlamasenağlama
çok yoruldummmmmkafamçokkarıştı
senağlamasenağlamasenağlama
çok yoruldummmmmkafamçokkarıştı
ay kristalcim noldu kizzzzzzzz ???????????????????? :1shok:
hosbulduk eylülcüm ben iyim cok sükür sen nasilsin kuzum ? hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?