Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

merhaba kızlar nasılsınızz?
dün oğluşumun doğumgünüydü 4 yaşına girdi umut um
kutladık çok güzel geçti

merhaba canım teşekkürler sen nasılsın...
oğluşunada hayırlı,huzurlu,mutlu,sevdikleriyle nice nice sağlıklı yıllar diliyorum ..ALLAH ım bir ömür yüzünü güldürsün inşallah.

benimde 6 marttı d.günüm gecıkmeli olsada söyliyim dedim heheh

talya bi git ya alay mı edion kızım sen ben senden de kısayım uhuu :(((((

kıss sorunda orda iri yarı bişeyim.. boyda olunca kgda olunca devasa bişey oluyommkaydirigubbakcemile3

şampuu 40 lı yaşlarınıda görmek nasip olur inşallahhŞeniz

iyi canım senden nbr?he ya öyle çok giremiyorum su sıralar bakıp kacıyorum .abım geldi askerden onun telaşı vardı şimdide babm umreye gidicek 15 gun ıcınde onun telası var atraksıyon mu arıyon gel bızekaydirigubbakcemile4

yokk kıss benim hayat zaten başlı başına atraksiyonn:delphin:
huzur arıyom annem varmıı şöyle sessiz sedasızz misafiri gelmeyen evi olan biri.. kapayım kendimi oraya 1 ay çıkmıyımda geleyim kendimeeboshayallersmile

casperyy çok küççük bu foto şeker ya çok anlaşılmıyoo :( gördüğüm kadarıyla gelinlikten ziyade gelinliği giyen bi haylii güzell maşallahh

canm normalde büyük ama ekleynce minicik oluo du başka da ekleym ben sana
ayrıca teşekkür ederimm canmm

kutladık çok güzel geçti

iyki doğmuş oğluşunn hoşgeldnn

huzur arıyom annem varmıı şöyle sessiz sedasızz misafiri gelmeyen evi olan biri.. kapayım kendimi oraya 1 ay çıkmıyımda geleyim kendimeeboshayallersmile

canm gel bize gün boyu ev boş akşm da kocacmla sessiz sessiz otururuzz

gel kuzu gel bize bizde böyle özel günler dışında gelen giden pek olmaz .rahatca dınlersın kafanı huzurunuda ıyı bulursun hahahah

heryanım yangın alev yanar sigaranın ucunda:delphin:
vur beni vur sözlerinle vur git tek kurşunlaa:içelim::içelim:

saol heraa artık senide görürüz bölee :)))
asdf canm başka foto ekliyorm onlarda çok büyük çıkmıyo ama idare edersin dimi pc den kaynklanıyo benden deil

ettim bile cnm çok teşekkürler buda daha belli çok güzelmiş gerçekten bende ALLAH nasip ederse kesinlikle ve kesinlikle kabarık gelinlik istiyorum çokk güzelmiş canım gelinliğin çokk beğendimm sahabına çekmişdelikafadulden

ettim bile cnm çok teşekkürler buda daha belli çok güzelmiş gerçekten bende ALLAH nasip ederse kesinlikle ve kesinlikle kabarık gelinlik istiyorum çokk güzelmiş canım gelinliğin çokk beğendimm sahabına çekmişdelikafadulden

ayy ayy teşekkür ettm canm kesinlikle kabarık harika oluyoo :)) arabaya binmek zor oluyo bide merdiven çıkmak ama onun dışında harikaa sahabını beğendiysen evlen hemen bi oğluş yap bende kız yapam dünür olalım olma mı :)

acayipp havalandımm hee hanginize gelsem acepppkaydirigubbakcemile4

delikafadulden

ayy ayy teşekkür ettm canm kesinlikle kabarık harika oluyoo :)) arabaya binmek zor oluyo bide merdiven çıkmak ama onun dışında harikaa sahabını beğendiysen evlen hemen bi oğluş yap bende kız yapam dünür olalım olma mı :)

olma mı kız dur olur tabe ama gel şöyle yapalım.sende 3 sene düşünmüyomuşsun bende daha bi durum yok bende 2 sene içinde evlenmiş hamile olmuş olurum inşallah ALLAH ın izniyle sonrada sen kalırsın tamamlarız işte varsın aralarındada 1 yaşcık olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X