- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #5.801
evet bnde bu önmli sorunumu sizinle paylasacakdım ki beni aydınlattın cimcimecim :)
Hos geldin eylül güzeli :)
bu arada caspersy bebişi hemn düşünmüyoruz o konuda aceleci olmayalım baribiz ne zamn teyze olcazzz :)
hoşbulduk eylülüm
nasılsın
caspery gelinliğin çok hoşmuş bende kabarıkları beğeniyorum:)
Allah mesut bahtiyar yaşatsın bir ömür boyu çok güzel olmuşşun caspersy
casperyim gördümm.. çok hoş gözüküyorr... allah mutlu mesut ömür boyu geçinmenizi nasip etsinn..Şeniz
biriciğimm tatlımmm hoşgeldinnn:lepi:
selam ben geldim
neyi var kıs pırasanın millet ekmek bulamıyo başka ülkelerde:mymeka:
kıss bende severdimm pırasayıı.. ama bir ara bizim burda tabldot yemek geliyorduu.. sevdiğim yemeklerdende tiksindirdiler.. tövbe tövbee].. ama bugünkini yedim mecburr.. gerçi güzel olmuştu. artık aşçılar fabrikada yapıyor yemeği..
yeni gelenlere hos geldinlerrrr :) pırasayı bana gönderebilirsin talya limonla güzel olurdu ımmmmmm ımm ımm :)
olurr canımm.. bizimkiler fazladan yapıyor zaten misafir ihtimaline karşııaklinialirimsmile
bizde yemek kavramı yok malesef, setcard'larımız var onunla söylüyoruz ama hep kebap türü var(
Ev yemeklerini bazen özlüyorum
ayy benm de zayıflamam lazm ya 2 3 sene sonra bebş düşünüoz 50 kiloya inmem lazm ki o zaman kocamn olmaym
benimm yanımda 50lili kglardan bahsetmiyin yaa.. kendimi acayip dobiş hissediyorummguclubacismileguclubacismile
selam kızçeler..caspery bende gelinliğini görmek istiyorumm
hoşgeldinn canımm naber.. yoksun kaç zamandırr..:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?