Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Bende nasipse seneye yaz evlenicem, bizim evlilik uzuyo ama ne yapalım artık, geç olsunda güç olmasın

canım siz ilk adımı atmış sözü yapmışsınızz.. gerisi gelir hayırlısıylaa... hem uzasa bile en azından herşeyi yoluna koymuş oluyorsunuzzŞeniz

cimcimemm yaa siz kalabalık bir ailemisiniz.. yoksa konu komşudamı böyle sık sık gelir sizeeohaoldumsmile

Canım hem aile kalabalık, hemde gelen giden çok oluyor, hele bu aralar, benim sözüm, kardeşimin askerliği, dayımın vefatı derken gelen giden hiç bitmedi, şu 2 gündür rahatız işte, bi yönden çok zor oluyor çünkü kendimize hiç vakit ayıramıyoruz, 1 haftada bir odayı temizledik ancak, misafir evdeyken artık tülleri falan yıkadık, ne yapalım biri gidip biri geliyo...

kızlar geçen bişi sordm arada kaynadı tekrar sorayım :))
evimize taşıncaz ya inş. iki kapının arasında boş bi duvar var kapı genişliğinde bende oraya kocaman 2010 yılı takvimi yapayım diyorum boydan boya bi sürü foto söz nişan kına düğün nikah falan normal fotolardan bide nasıl olur sizcee

Canım hem aile kalabalık, hemde gelen giden çok oluyor, hele bu aralar, benim sözüm, kardeşimin askerliği, dayımın vefatı derken gelen giden hiç bitmedi, şu 2 gündür rahatız işte, bi yönden çok zor oluyor çünkü kendimize hiç vakit ayıramıyoruz, 1 haftada bir odayı temizledik ancak, misafir evdeyken artık tülleri falan yıkadık, ne yapalım biri gidip biri geliyo...

siz özlemişsinizdir iki günde kalabalığııkaydirigubbakcemile3

canım siz ilk adımı atmış sözü yapmışsınızz.. gerisi gelir hayırlısıylaa... hem uzasa bile en azından herşeyi yoluna koymuş oluyorsunuzzŞeniz

evet bi yönden iyi olacak çünkü çeyiz olarak pek bişeyim yok, onları ödemem zaman alacak, seneye nasipse herşeyi tamamlamış olurum artık

aynen öyle canmm keyfini çıkar bu günlerin ohh ne güzell

ohh :)) Bazen sıkılıyorum yaa, özellikle annemle tartışınca

evet bi yönden iyi olacak çünkü çeyiz olarak pek bişeyim yok, onları ödemem zaman alacak, seneye nasipse herşeyi tamamlamış olurum artık

ayy çeyiz telaşı aman aman alıyon alıyon bitmiyo ya :))

ohh :)) Bazen sıkılıyorum yaa, özellikle annemle tartışınca

o zamanlar kötü oluo canm ama evlenince de evini çok özlüyorsınn

evimize taşıncaz ya inş. iki kapının arasında boş bi duvar var kapı genişliğinde bende oraya kocaman 2010 yılı takvimi yapayım diyorum boydan boya bi sürü foto söz nişan kına düğün nikah falan normal fotolardan bide nasıl olur sizcee

güzel olur canım, duvar stickerı'da yapabilirsin...

Cimcime hem hayrlı olsun hem başınız sağolsun :(

Allah razı olsun canım

siz özlemişsinizdir iki günde kalabalığııkaydirigubbakcemile3

Aman özlemedim zaten ablamın doğumu var bu günlerde yine gelirler :))

güzel olur canımm.. orjinal bir fiklrrrCADIARZU

ayna filan düşünmedinmii pekii.. çok hoş boy aynaları varr.. hemde ayna evi ferah gösteriyor.. :kedi:

2010 değilde resimleri çerceveye koyup o şekilde bi kolaj hazrlasan caspersy takvim olunca 2011 de tekrar değiştrmk lazım o yüzden dedim :)

[

Aman özlemedim zaten ablamın doğumu var bu günlerde yine gelirler :))[/QUOTE]

sizinkii çile bülbülüm çileeeesempatiksalakcinni

güzel olur canım, duvar stickerı'da yapabilirsin...

Allah razı olsun canım

Aman özlemedim zaten ablamın doğumu var bu günlerde yine gelirler :))

güzel olur canımm.. orjinal bir fiklrrrCADIARZU

ayna filan düşünmedinmii pekii.. çok hoş boy aynaları varr.. hemde ayna evi ferah gösteriyor.. :kedi:

ayy ayna hiç aklıma gelmemişti tamam anında karar deiştirdim ayna yaptıralm oraya biz :)))

2010 değilde resimleri çerceveye koyup o şekilde bi kolaj hazrlasan caspersy takvim olunca 2011 de tekrar değiştrmk lazım o yüzden dedim :)

canm orayı takvm köşesi gibi düşünmüştüm her sene yeni takvimi asayım diye ama ayna da ii olur ayy karar veremedm kocaman bi ayna yapıtırıp aynanın bi kısmına takvimi takabilirm :)))

benimki arabayı tamire götürmüştüü.. msj atmış motoru yakmışım aceba neden.. dün bana kızdıı arabayı sert kullandıı.. sabahta aynı şekilde.. motor yanmışş.. ihale bana kaldıı yine:sinifsinif:
geçende başka arabanın turbosunu yakmıştıı bana kızıp.. şirket bizim aşkımız yüzünden süreklii zarardaaaakannehir

bu sefer hepten yüklencekler çocğua sen bu arabaları nasıl kullanıyosun diyeeeyvahedigeldismile

ayy ayna hiç aklıma gelmemişti tamam anında karar deiştirdim ayna yaptıralm oraya biz :)))

bii bak canımm çok hoş aynalar var çünkii.. hem takvim olayı seneye değiştirilcek.. okadar masraf etçeksiniz birde.. seneye kaldırcaksınn.. ayna uzun yıllar kullanılırŞeniz

yaa nereye gitcen canmm:çok üzgünüm:

Van :gitme: Kesin belli değil ama büyük ihtimal orası

benimki arabayı tamire götürmüştüü.. msj atmış motoru yakmışım aceba neden.. dün bana kızdıı arabayı sert kullandıı.. sabahta aynı şekilde.. motor yanmışş.. ihale bana kaldıı yine:sinifsinif:
geçende başka arabanın turbosunu yakmıştıı bana kızıp.. şirket bizim aşkımız yüzünden süreklii zarardaaaakannehir

bu sefer hepten yüklencekler çocğua sen bu arabaları nasıl kullanıyosun diyeeeyvahedigeldismile

Canım oda biraz sakin olsun, öfkeyle kalkan zararla oturur, her sinirlendiğinde bişeylere zarar verirse olmazki...

Back
X