- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
vaaay yavrum patron ha daha ne duruosun burda bas nikahı aklından zorunmu var maşallah ya annen nesini istemio nereli??sen nerelisin
patron değil kız patronun kardeşi:):) şöyleki bizim işyeri patron ve eşi ortaklığı var.. bu eşinin kardeşi yani yarı patronunkafamçokkarıştı
canım biz boşnağız bizde dışarıya pek kız verilmez... birde yaşını sorun ediyor annem birde eğitim durumunu.. yani burdaki müdürlüğü aile bağlarından kaynaklanıyor başka yerde ne iş yaparmış burası olmasa... ama bu çocuk şimdiye akdar boş durmamışkii.. mühendislik şirketinde çalışmış uzun süre, kuyumculukta çalışmış.. öle dandik pozisyonlardada değil.. geliştirmiş yani kendinii... offff yaniifisfisfis
yok cnm ben 22 dediydm üniversite sonmuş ya ondn öle dedim
yok kısss elim işte gözüm oynaştaa... hahahayyy her birinize yetişiyorum 24 dediysek yaşa okadarda yaşlanmadıkaklinialirimsmile
oooy oy oy havan batsın ya evlilik düşünmüomusunuz
aaay anneni ikan etmek lazım ya sen yaparsın o işi aaah ben olaydım varya halkla ilişkilerci olarak piuuuu yarın istesinler derdi azcuk beyaz yalan ve abartıdan bişe olmaz
aslında annem çıkmamı çok istiyorda çıkarmıyım benkaydirigubbakcemile2
ablamda aynı yerde çalışıyorr oda iç istemiyor.. hatta hala oğullarımda aynı yerde... ama onların bilgisi yok gerçi onunla ilgili düşüncelerini biliyorum.. yha dışardan bakıldığında ilk izlenimi çok havalı ukala bir tip bende öyle düşünüyordum... ama içi yumuşacık pamukçuk oyyy kurban olduğumama gelde anlat benim gözümden görmeleri lazım:gitme:
bütün ziyaretçiler biiir bir kayboluyo hayıdır inş
aslında annem çıkmamı çok istiyorda çıkarmıyım benkaydirigubbakcemile2
ablamda aynı yerde çalışıyorr oda iç istemiyor.. hatta hala oğullarımda aynı yerde... ama onların bilgisi yok gerçi onunla ilgili düşüncelerini biliyorum.. yha dışardan bakıldığında ilk izlenimi çok havalı ukala bir tip bende öyle düşünüyordum... ama içi yumuşacık pamukçuk oyyy kurban olduğumama gelde anlat benim gözümden görmeleri lazım:gitme:
ah canımaaa inşallah hayırlısı olur canım ya nekadar zor bi durum arada kalmak senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?