Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

vaaay yavrum patron ha daha ne duruosun burda bas nikahı aklından zorunmu var maşallah ya annen nesini istemio nereli??sen nerelisin

patron değil kız patronun kardeşi:):) şöyleki bizim işyeri patron ve eşi ortaklığı var.. bu eşinin kardeşi yani yarı patronunkafamçokkarıştı

canım biz boşnağız bizde dışarıya pek kız verilmez... birde yaşını sorun ediyor annem birde eğitim durumunu.. yani burdaki müdürlüğü aile bağlarından kaynaklanıyor başka yerde ne iş yaparmış burası olmasa... ama bu çocuk şimdiye akdar boş durmamışkii.. mühendislik şirketinde çalışmış uzun süre, kuyumculukta çalışmış.. öle dandik pozisyonlardada değil.. geliştirmiş yani kendinii... offff yaniifisfisfis

yok kısss elim işte gözüm oynaştaa... hahahayyy her birinize yetişiyorum 24 dediysek yaşa okadarda yaşlanmadıkaklinialirimsmile

aaay anneni ikan etmek lazım ya sen yaparsın o işi aaah ben olaydım varya halkla ilişkilerci olarak piuuuu yarın istesinler derdi azcuk beyaz yalan ve abartıdan bişe olmaz

oooy oy oy havan batsın ya evlilik düşünmüomusunuz

kızz benimki zaten direk evlilik teklifiyle geldii diyorum yhaa tam dallass gibi bizim hikayee.. bende sazan gibi gittim anneme söyledim böyle böyle gelcek istemeye ben daha yakından tanımak istiyorum dedim... annem olmaz dedi söyle diye... ben annemi dinlemedim tabizemuszemus

aaay anneni ikan etmek lazım ya sen yaparsın o işi aaah ben olaydım varya halkla ilişkilerci olarak piuuuu yarın istesinler derdi azcuk beyaz yalan ve abartıdan bişe olmaz

yazın tekrar bi şansımı deniycem olmadı intihar felanmı etsem yalandanguclubacismile

son noktayı annenmi koyuyo evde akrabalarından yardım iste annenle tanıştırmayı teklif et

ya annen okadarda karşı diil bence orda çaılşamana müsade etmezdi yoksa ikna payı varkaydirigubbakcemile5

ya tembel bi insan deil sonuçta adam çalışıyo anneler haklı olarak koruma içgüdüsü falan mantıklı düşünemiolar senin yaşında evlilik için ideal adayında iyi kişilik iyi olduktan sonra gerisi faso fiso

aslında annem çıkmamı çok istiyorda çıkarmıyım benkaydirigubbakcemile2

ablamda aynı yerde çalışıyorr oda iç istemiyor.. hatta hala oğullarımda aynı yerde... ama onların bilgisi yok gerçi onunla ilgili düşüncelerini biliyorum.. yha dışardan bakıldığında ilk izlenimi çok havalı ukala bir tip bende öyle düşünüyordum... ama içi yumuşacık pamukçuk oyyy kurban olduğumama gelde anlat benim gözümden görmeleri lazım:gitme:

ah canımaaa inşallah hayırlısı olur canım ya nekadar zor bi durum arada kalmak senağlama

ablan neden istemiyo yaaa haydaa oda anneni etkiliyodur

ah canımaaa inşallah hayırlısı olur canım ya nekadar zor bi durum arada kalmak senağlama

çok zor bir durum ama her işte bir hayır vardır.. bazen gerçektende kaderimde o olduğunu düşünüyorum yaşadıklarımız filanboshayallersmile

ayy kızlar ya azcık yavaş gidin yaa okıycam diye çatladım ama okudum bitti sonunda fotoları kaçırdım ama neyseee

Son düzenleyen: Moderatör:
etkiliyor tabi bazen diyorum çarşı bize karşıkaydirigubbakcemile3 dediğim gibi o onu ahmet bey olarak tanıyor o soğuk duruşuyla ahmet olarak değil ondan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…