Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ya ben kocadan dert yanmamda biraz geçimsiz kaprisli bi insan olduğum için aile bakımından korkuorum ailesiyle aynı binada oturcaz tırsıyorum ya ben şimdi bişe derler küserim surat yaparım uşağım arada kalır diye

aynı bina zor iş evet.. dengeyi kurmak eşine düşücek olan garib ona olucakbilmiyorumkismile

aaay talya banada kimse inanmadı ya halamlar falan o atar 2 güne eşarp meşarp komaz demişler:roflol:

talya ya sevdiceğinle aranı bozma yazık nasıl seviyo seni bak nasıl düşünceli papatya işi çok duygulandırdı beni daha ne istiosun

papatya 88 yaşımdan büyükmü gösteriyorum nie 25 dedin banaaa:çok üzgünüm:

yhaa o aslında çok romantik ama ben biraz odunum sanırımkaydirigubbakcemile4düşün çocuk papatyayı getirdi ben wcye gidiyosun sandım dedim..gülmekten koptu tabi:kedi:

tbsf acayip gaza getirdin beni msj atayım sevdiceğimede sevinsn çocukcaaz:) 30 yaşındada ne çocuk amasositososito

talya senin herif ne iş yapıo nereli

kızz benim herifte bizim işyerindensempatiksalakcinniüretimde müdür aynı zamanda patronun kardeşibayanssulusmilebayanssulusmileher gün görüyorum kendisini.. kaydirigubbakcemile4ayy bizim olay aslında tam dallasss varya kafamçokkarıştıkayserili bu arada kendileri:emir_bebek:

at talyam aat ya öle yaparsan evde kalırsın yani gayet sana ilgili romantik düşünceli daha ne istiosun kendinden taviz verme tamamda saçlarınıda yolma uşağın

kızz benim herifte bizim işyerindensempatiksalakcinniüretimde müdür aynı zamanda patronun kardeşibayanssulusmilebayanssulusmileher gün görüyorum kendisini.. kaydirigubbakcemile4ayy bizim olay aslında tam dallasss varya kafamçokkarıştıkayserili bu arada kendileri:emir_bebek:

vaaay yavrum patron ha daha ne duruosun burda bas nikahı aklından zorunmu var maşallah ya annen nesini istemio nereli??sen nerelisin

aaay bu siteye her girdiğimde ve her çeyiz nişan vs topiklerinde bi evlilik hevesi geliozemuszemus

Back