- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
ayy kızlar ya azcık yavaş gidin yaa pkıycam diye çatladım ama okudum bitti sonunda fotoları kaçırdım ama neyseee
kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kızlar ya azcık yavaş gidin yaa pkıycam diye çatladım ama okudum bitti sonunda fotoları kaçırdım ama neyseee
canım benim 2 yıllık okul bu sene soooonnn inşallah sonra açıköğretim işletmeye el atıcam sen neler yapıosun bekarsınmı
hahhahayyy dur yhaa daha ne muhabbet ettikki sabahlar olmasın sempatiksalakcinni:teytey::teytey:
daha iyi bence soğuk durması sırnaşıkmı olsaydıı oooy oy al bohçanı yallah opuyorumnanaktan kaçarım anacuğum de
benden açıktan okuorum cnm bekarım bitanecik cnm herşeyim askerimi bekliorum :asigim: inş annemi ikna edersem yaza söz istiorumbayanssulusmile
kızz annemede kıyamamkiii ahmete dyim o bana kaçsın barikaydirigubbakcemile2
ayyy konu başlığını değiştirsin biricik... tesettürlü evlenmek isteyipte annesi karşı çıkanlar diyekaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaaaaaayyyyy deli hatun:roflol::roflol::roflol:
aaay canım allah hayırlı etsin şafak kaç
adıda ahmet ha benim adamda ahmet ahmet adına bi zaafım var en sevdiğim erkekler kuzenşm babam müstakbel eşim ahmet yerim onları ben
270 :asigim:
270 :asigim:
papatya hakkaten yha topiçteki ilk günlerden beri şafak sayıyorsun sen bitmedimi kız halabilmiyorumkismile
asgd tatlım sen kimsin nesin anlat bakim senide vermiyor yoksa annenkaydirigubbakcemile5