- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
efkarlandım ay
canik yak bitaneee
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efkarlandım ay
[/FONT]
:gitme::gitme:annem olsada vermese:gitme:
bende 20 yaşına martta giricem kızlar, 8 yıldır kapalıyım.sevdiğim var babm bilmiyo birde abim onlarda yakın zamanda söylemeyi düşünüyoruz sonrada ALLAH nasip ederse bir sorun çıkmazda verirlerse nişan nikah olucak işte arayı çok uzun tutmak istemiyoruz öyle işte şimdilik kızlarr
[/FONT]
bende 20 yaşına martta giricem kızlar, 8 yıldır kapalıyım.sevdiğim var babm bilmiyo birde abim onlarda yakın zamanda söylemeyi düşünüyoruz sonrada ALLAH nasip ederse bir sorun çıkmazda verirlerse nişan nikah olucak işte arayı çok uzun tutmak istemiyoruz öyle işte şimdilik kızlarr
[/FONT]
vefatmı etti canım yhaa tutamadım şoma ağzımı bakk özür dilerim.. bende babamı kaybettimm.. birazdan ondan annemin bu temkinli yaklaşımı... inşallah babacığın sorun çıkarmazz :Saruboceq:
inş canım allah hayırlı uğurlu huzurlu mutlu etsin![]()
evet canım vefat etti ALLAH razı olsun senin babacığınıda ALLAH rahmet eylesin sizlere sabırlar versin.anlayabiliyorum canım annenin temkinli davranışını ee haklıda aslında kısmet ama alnında yazıyosa Ahmet annende razı olucak birşekilde .aminn canımm babam sorun çıkartmasın başka birşey istemiyorum
evet canım vefat etti ALLAH razı olsun senin babacığınıda ALLAH rahmet eylesin sizlere sabırlar versin.anlayabiliyorum canım annenin temkinli davranışını ee haklıda aslında kısmet ama alnında yazıyosa Ahmet annende razı olucak birşekilde .aminn canımm babam sorun çıkartmasın başka birşey istemiyorum
kıyamam cnm ya inş bi sorun çıkmaz inşş :çok üzgünüm:
canlarım ya allah rahmet eylesin çok üzüldüm inş çok mutlu olursunuz hiç sorun çıkmaz