Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

[/FONT]

:gitme::gitme:annem olsada vermese:gitme:
bende 20 yaşına martta giricem kızlar, 8 yıldır kapalıyım.sevdiğim var babm bilmiyo birde abim onlarda yakın zamanda söylemeyi düşünüyoruz sonrada ALLAH nasip ederse bir sorun çıkmazda verirlerse nişan nikah olucak işte arayı çok uzun tutmak istemiyoruz öyle işte şimdilik kızlarr

vefatmı etti canım yhaa tutamadım şoma ağzımı bakk özür dilerim.. bende babamı kaybettimm.. birazdan ondan annemin bu temkinli yaklaşımı... inşallah babacığın sorun çıkarmazz :Saruboceq:

[/FONT]

bende 20 yaşına martta giricem kızlar, 8 yıldır kapalıyım.sevdiğim var babm bilmiyo birde abim onlarda yakın zamanda söylemeyi düşünüyoruz sonrada ALLAH nasip ederse bir sorun çıkmazda verirlerse nişan nikah olucak işte arayı çok uzun tutmak istemiyoruz öyle işte şimdilik kızlarr

inş canım allah hayırlı uğurlu huzurlu mutlu etsin:nazar:

[/FONT]

canım ya senağlama

vefatmı etti canım yhaa tutamadım şoma ağzımı bakk özür dilerim.. bende babamı kaybettimm.. birazdan ondan annemin bu temkinli yaklaşımı... inşallah babacığın sorun çıkarmazz :Saruboceq:

evet canım vefat etti ALLAH razı olsun senin babacığınıda ALLAH rahmet eylesin sizlere sabırlar versin.anlayabiliyorum canım annenin temkinli davranışını ee haklıda aslında kısmet ama alnında yazıyosa Ahmet annende razı olucak birşekilde .aminn canımm babam sorun çıkartmasın başka birşey istemiyorum

evet canım vefat etti ALLAH razı olsun senin babacığınıda ALLAH rahmet eylesin sizlere sabırlar versin.anlayabiliyorum canım annenin temkinli davranışını ee haklıda aslında kısmet ama alnında yazıyosa Ahmet annende razı olucak birşekilde .aminn canımm babam sorun çıkartmasın başka birşey istemiyorum

kıyamam cnm ya inş bi sorun çıkmaz inşş :çok üzgünüm:

inş canım senin için dua edicem hayırlısı olsun sayılı gün çabuk biter

canlarım ya allah rahmet eylesin çok üzüldüm inş çok mutlu olursunuz hiç sorun çıkmaz

kızlar forumdan aybikezehra yada yeni nickiyle alyaduanınannesi tanıyorsunuzdur mutlaka... onun nişan elbisesi vardı gördünüzmü bilmiyorum... netten almış modeli ve diktirmiş oda fatihte biyere netteki modeli var bende ekliyim ben aybikede gördüğümde bayılmıştım yine bu tonlarda diktirmiş ama bu tonun daha canlı rengi türbanı filanda harikaydıı rica etsek belki tekrar ekler burayada görürüz ben bendeki resmini ekliyorum

7574.bmp

talyacım hanii böyle kabarık hakim yakaydı dimi nişanlığı bahsettiğin arkadaşınn ?? eğer oysa çok şıktı gercekten basıda çok güzel olmuştuu

kızlaaar Allah hepimizi sevdiğimize kavuştursun:Saruboceq:
ben küçüküm daha ama beni de kavuştursunkaydirigubbakcemile3

kızlar allah herkesi gittiği yere yakışitırsın...belki hiç birimiz bekarlığımızdaki rahatlığı bulamıycaz ama çıktığın eve geri dönmekte en kötüsü olur herhalde... hepimizin hakkında hayırlısı canlarımopuyorumnanaktan

Back