Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

olsun ya beklerim ben napıyım şubatta nişan yapcaz allah izin verirse 1 yıl kaldı :hulya:senağlama

kızım nolcaktı çıta gibi ne o öyle tam iisin boyun uzun manken gibi maşallah

aileler biliyordur sizin akrabalık var zaten karşı çıkma durumuda yoktur ne güzel yaa... içlendim valla:sinifsinif:

ya evet evlenme teklifi etti öyle başladı bütün sülale bilio işte okullların bitmesini beklioruz senağlama ama çok zor bu işler ya gözüm korktu aşkla sevgiyle bitmiyo çok fedakarlık gerektiriyo evlilikten acayip tırsıyorum bu aralar

ya bütün sülalemiz bilio sadece benim babam bilmio ve çok zoruma gidio şuan söyleyememde ne tepki vericeğini bilmiyorum okulum bitsin anlatıcam ilk benden duysun -tatlicadiarzu-

ya evet evlenme teklifi etti öyle başladı bütün sülale bilio işte okullların bitmesini beklioruz senağlama ama çok zor bu işler ya gözüm korktu aşkla sevgiyle bitmiyo çok fedakarlık gerektiriyo evlilikten acayip tırsıyorum bu aralar

hahhayyy bizim gelinin lafı geldi aklıma ablama dediği oda senin gibi tırsak:) bide çok seçici gelinde der gözünü kapatıp gidicen bu kumar gibi şansın varsa kazandın yoksa kaybettinn..kısmet be güzelim yaşıycak güzel günlerimiz varsa yaşarız çekçek çilemiz varsada çekeriz:içelim:

gelir sonra burda kocalarımızdan dert yanarızzlaelaelaelaelae

ya bütün sülalemiz bilio sadece benim babam bilmio ve çok zoruma gidio şuan söyleyememde ne tepki vericeğini bilmiyorum okulum bitsin anlatıcam ilk benden duysun -tatlicadiarzu-

bende annem ilk benden duysun diye geldim salak gibi söyledim... şimdi diyorum keşke söylemeseydimsempatiksalakcinni şimdi sürekli problem oluyor herşey ona bağlanıyor biyere çıktığımda onlamı değilmi hesabı yapılıyorkaydirigubbakcemile

hahhayyy bizim gelinin lafı geldi aklıma ablama dediği oda senin gibi tırsak:) bide çok seçici gelinde der gözünü kapatıp gidicen bu kumar gibi şansın varsa kazandın yoksa kaybettinn..kısmet be güzelim yaşıycak güzel günlerimiz varsa yaşarız çekçek çilemiz varsada çekeriz:içelim:

gelir sonra burda kocalarımızdan dert yanarızzlaelaelaelaelae

ya ben kocadan dert yanmamda biraz geçimsiz kaprisli bi insan olduğum için aile bakımından korkuorum ailesiyle aynı binada oturcaz tırsıyorum ya ben şimdi bişe derler küserim surat yaparım uşağım arada kalır diye

ayyy ne güzel bende o sıra kapancaktım bi an kararsız kaldım kapanamadım aaah ahh

biliyormusun kimse beklemiyordu benden... hatta dediler açılcaksan kapanma... kapandığım duyanlar bile halam filan demiş görmeden inanmamCADIARZUCADIARZUama insanın içine o heves girdiği an ertelemeden yapması lazım diye düşünüyorum sonrasında şeytana ve nefsine yenik düşüyor erteliyor...

bende annem ilk benden duysun diye geldim salak gibi söyledim... şimdi diyorum keşke söylemeseydimsempatiksalakcinni şimdi sürekli problem oluyor herşey ona bağlanıyor biyere çıktığımda onlamı değilmi hesabı yapılıyorkaydirigubbakcemile

yaa bziim şehirler farklı ya ondan rahatım canım ya allah yardımcın olsun aman terk dert anne dırdırı olsun herifle ii anlaşta annenin gönlünü alırsın

Back